Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/5/2009 Νίκη επί Tottenham στο «αντίο» από Hyypia (vid)

Σαν σήμερα: 24/5/2009 Νίκη επί Tottenham στο «αντίο» από Hyypia (vid)

Την τελευταία του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο Sami Hyypia, σε παιχνίδι με την Tottenham στο Anfield.

Έχοντας χάσει την μάχη του τίτλου οι Κόκκινοι, ήθελαν να κλείσουν την χρονιά με νίκη, στην τελευταία εμφάνιση του μεγάλου Φιλανδού αμυντικού, που επί 10 χρόνια υπηρέτησε τον Σύλλογο.

Ο Fernando Torres στο 31′ από ασίστ του Dirk Kuyt θα βάλει μπροστά του Κόκκινους, με τον Ολλανδό να είναι ο «υπαίτιος» που στο 64′ ο Alan Hutton με αυτογκόλ θα γράψει το 2-0 για τους Reds. Ο Robbie Keane στο 77′ θα μειώσει για τους Spurs, με τον Yossi Benayoun στο 81′ από ασίστ του Steven Gerrard να γράφει το τελικό 3-1.

Τρία λεπτά αργότερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Sami Hyypia στην θέση του Steven Gerrard (84′), που τιμητικά του πέρασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού, η ατμόσφαιρα στο Anfield ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, μιας και ο Φιλανδός φορούσε για τελευταία φορά την Κόκκινη φανέλα. Μάλιστα πήγε να γίνει πανικός από πανηγυρισμούς, όταν σε φάση στην περιοχή των φιλοξενουμένων, παρά λίγο να χρισθεί σκόρερ!

Με την λήξη του παιχνιδιού, ο Sami Hyypia ξέσπασε σε λυγμούς και οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στα χέρια, τιμώντας τον με έναν ιδιαίτερο τρόπο για την προσφορά του επί 10 χρόνια στον Σύλλογο.

Απολαύστε στο παρακάτω video, φάσεις και γκολ από την συνάντηση συν το αντίο του μεγάλου Φιλανδού:

Σαν σήμερα: 24/5/2009 Νίκη επί Tottenham στο «αντίο» από Hyypia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com