Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η City έχασε την ευκαιρία της να αποκτήσει τον van Dijk»

«Η City έχασε την ευκαιρία της να αποκτήσει τον van Dijk»

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία αναφορικά με τον Virgil van Dijk και την προ Liverpool εποχή του έφερε στο φως ο πρώην προπονητής του στη Celtic.

Ο Ronny Deila παραχώρησε δηλώσεις στο Goal, και ανέφερε ότι η Manchester City είχε την ευκαιρία να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του «γίγαντα» της ομάδας μας, όμως εν τέλει την έχασε.

Πάμε να δούμε τι είπε για το θέμα ο Deila:

«Ήρθα σε επαφές με τη City; Ναι.»

«Τους είπα ότι πρέπει να τον πάρουν. Αυτοί είπαν ‘ok, πες μου το καλύτερο παιχνίδι πού έπαιξε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα το παρακολουθήσουμε.»

«Δε μπορούσα να του πω ποιο παιχνίδι ήταν αυτό, γιατί δεν είχε κάποια πραγματικά καλή εμφάνιση σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήταν πολύ κυρίαρχος στη Σκωτία, όμως είχε αποβληθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Inter.»

«Αυτό (το ματς Inter-Celtic) ήταν ένα μεγάλο τεστ. Θεωρώ ότι αν είχε παίξει φανταστικά σε εκείνο το παιχνίδι, θα είχε αγοραστεί.»

«Νομίζω ότι τα μεγάλα κλαμπ θεωρούν ότι το επίπεδο του Σκωτσέζικου ποδοσφαίρου είναι πολύ χαμηλό, και ως εκ τούτου δε θέλουν να πραγματοποιούν πολυδάπανες μεταγραφές από παίκτες πού αγωνίζονται εκεί.»

«Στην Ευρώπη, μετά μπορείς να δείξεις πόσο καλός είσαι. Νομίζω ότι ο van Dijk ήταν καλός, όμως δεν είχε εκείνο το ένα πολύ, πολύ καλό παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.»

O Virgil van Dijk την εποχή πού έπαιζε στη Celtic.
O Virgil van Dijk την εποχή πού έπαιζε στη Celtic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com