Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκαλύπτει τι είπε στους παίκτες του πριν τις ανατροπές με Dortmund & Barcelona

Ο Klopp αποκαλύπτει τι είπε στους παίκτες του πριν τις ανατροπές με Dortmund & Barcelona

Πως η Liverpool θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων

Η Liverpool με τον Jürgen Klopp στο τιμόνι της έχει πετύχει δύο από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της κόντρα σε Borussia Dortmund και Barcelona, το 2016 και το 2019 αντίστοιχα για Europa League και Champions League.

Ο Γερμανός προπονητής αποκάλυψε σε συνέντευξη του με τον Guardian τι ακριβώς είπε στους παίκτες του πριν τις δύο επικές ανατροπές:

“ Κόντρα στην Dortmund χάναμε με 1-3 στο ημίχρονο (συνολικό σκορ). Πριν τον αγώνα δεν έχεις ιδέα τι θα πεις στο ημίχρονο. Τους είπα: “ Παιδιά, σήμερα είναι η μέρα που θα γράψουμε μια ιστορία, την οποία θα μπορούμε να λέμε στα εγγόνια μας. ”

“ Αυτά που είπα πριν την ανατροπή με την Barcelona δεν τα είχα προγραμματίσει. Τους είπα: “ Είναι πραγματικά απίθανο να προκριθείτε, αλλά επειδή είστε εσείς έχετε πιθανότητες να το κάνετε. Ήταν στο 100% αυτό που σκέφτηκα. ”

“ Δεν μπορείς να στείλεις ένα κανονικό μήνυμα, αν πρέπει να ψάξεις τι θα πεις. Το πιο ισχυρό μήνυμα είναι αυτό που ταιριάζει στην περίσταση. Αυτό σημαίνει πως θα έχει προετοιμαστεί μερικές μέρες πριν τον αγώνα (στην προκειμένη περίπτωση με την ήττα στο Camp Nou). ”

Ο Jürgen Klopp στην προπόνηση της Τετάρτης στο Melwood.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com