Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έναρξη της επόμενης σεζόν τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη θέλει η PL

Έναρξη της επόμενης σεζόν τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη θέλει η PL

Η Premier League πιστεύει πως θα μπορέσει να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν τον Αύγουστο ή το αργότερο στις αρχές του Σεπτέμβρη, αν οι αγώνες της τρέχουσας σεζόν επαναξεκινήσουν τον Ιούνιο και ολοκληρωθούν μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.

Στα πλάνα της Premier League είναι η πραγματοποίηση της επόμενης σεζόν με 38 αγωνιστικές για κάθε ομάδα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Για την επόμενη σεζόν ρωτήθηκε ο γενικός διευθυντής, Richard Masters:

“ Μπορεί να φτάσουμε μέχρι ένα σημείο, όπου θα είναι δύσκολο να φτιάξουμε το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Δεν έχουμε φτάσει όμως ακόμα εκεί. ”

“ Η επανέναρξη τον Ιούνιο και ολοκλήρωσης τρέχουσα σεζόν τον Ιούλιο, μας δίνει την ευκαιρία για μια διακοπή ώστε να ολοκληρωθούν και οι άλλες διοργανώσεις, καθώς και να αρχίσουμε την επόμενη σεζόν προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη.” Είπε ο Masters.

“ Φυσικά και θέλουμε να βεβαιωθούμε πως η επόμενη σεζόν θα μπορεί να ολοκληρωθεί με έναν τρόπο, με τον οποίο θα διευκολύνει και τις άλλες, αλλά και επίσης εμάς, ώστε να την ξεκινήσουμε και να μπορέσουμε να την ολοκληρώσουμε με ένα κανονικό πρόγραμμα 38 αγωνιστικών. ”

Τι μπορεί να αλλάξει στο πρόγραμμα:

“ Ίσως εξετάσουμε κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές στο πρόγραμμα. Για την ώρα δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα, αλλά θα προσπαθήσουμε να λειτουργεί για όλους. ”

Σχεδιάζει και την επόμενη σεζόν η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com