Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Enrique: «O Robbo και ο Trent είναι τα καλύτερα full-back του κόσμου»

Enrique: «O Robbo και ο Trent είναι τα καλύτερα full-back του κόσμου»

Το εγκώμιο του Andy Robertson και του Trent Alexander-Arnold έπλεξε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρώην παίκτης της Liverpool, Jose Enrique.

Σε δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή «Legends in Lockdown» του τηλεοπτικού καναλιού της ομάδας μας, ο Ισπανός -ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί άριστες σχέσεις με το club- είπε τα καλύτερα για τα δύο full-back των Reds.

«Οπωσδήποτε. Τις δύο τελευταίες σεζόν, οπωσδήποτε», απαντά στην πρώτη ερώτηση πού του έγινε, η οποία αφορούσε το αν ο Robbo (με τον οποίο έπαιζαν και στην ίδια θέση) είναι το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου αυτή τη στιγμή.

«Για μένα, έχει τα πάντα. Έχει ενέργεια, η ενέργεια πού έχει σε κουράζει μόνο πού τον βλέπεις μερικές φορές στα παιχνίδια! Το πόσο πολύ τρέχει πάνω-κάτω την πτέρυγα είναι απίστευτο.»

«Μου αρέσει πολύ η ένταση με την οποία παίζει το παιχνίδι, είναι επίσης απίστευτο. Και φυσικά το ‘τελικό προϊόν’ του είναι επίσης πολύ καλό, οι σέντρες του είναι καταπληκτικές.»

«Αμύνεται επίσης καλά, οπότε έχει όλο το πακέτο, και νομίζω ότι είναι οπωσδήποτε το καλύτερο αριστερό back του κόσμου τα τελευταία δύο χρόνια.»

  • Για τον Trent:

«Τα ίδια πού λέω για τον Andy Robertson θα πω και για τον Trent. Είναι το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια, και είναι μόλις 21 ετών.»

«Πολλοί άνθρωποι θέλουν να ξέρουν αν μπορεί να παίξει και στο κέντρο και τα λοιπά. Εγώ λέω ‘γιατί θέλετε να τον αλλάξετε όταν είναι ήδη ο καλύτερος στη θέση πού ήδη παίζει, είναι ακόμα 21 και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στη θέση αυτή;'»

«Γιατί μπορεί να βελτιωθεί πολύ ακόμα, οπότε φανταστείτε πώς θα είναι τότε!»

O Jose Enrique κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού φιλικού στο Ibrox.
O Jose Enrique κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού φιλικού στο Ibrox.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com