Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Έμεινα στη Liverpool γιατί πίστευα πως ήταν η σωστή απόφαση»

Gerrard: «Έμεινα στη Liverpool γιατί πίστευα πως ήταν η σωστή απόφαση»

Liverpool - Olympiakos 3-1

Σε κανάλι του YouTube μίλησε ο Captain Fantastic της Liverpool, Steven Gerrard και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε το καλοκαίρι του 2005, λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του Champions League δηλαδή, να παραμείνει στο Anfield και να μην αποδεχθεί την πρόταση της Chelsea του Jose Mourinho.

Ο Stevie είπε στο Jude’s Journey για την απόφαση του να μην αποδεχθεί την πρόταση της Chelsea:

“ Νομίζω πως οι οπαδοί της Liverpool έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο στην τελική μου απόφαση. Έχω μια σύνδεση μαζί τους και λάτρευα να παίζω για εκείνους. ”

“ Ένιωθα ότι ανήκω σε αυτήν την πόλη. Θέλω πάντα να έχω την ευκαιρία να επιστρέφω στο Liverpool και να πηγαίνω σε αγώνες με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου. Δεν ήθελα να διαταράξω τις σχέσεις μας. ”

“ Έχω πει πολλές φορές πως όταν ένας προπονητής, όπως ο Mourinho, δηλαδή ένας προπονητής που έχει αποδείξει πως ξέρει να κερδίζει σε θέλει, πάντα σου τραβήξει την προσοχή. ”

“ Καλώς ή κακώς όμως εκείνη τη στιγμή πίστευα πως πήρα τη σωστή απόφαση, γιατί μίλησα σε ανθρώπους γύρω μου και πήρα την απόφαση να μείνω στην Liverpool. ”

“ Συνηδειτοποίησα πως το να κερδίζω τρόπαια εδώ (Liverpool) θα σήμαινε περισσότερα από το να το έκανε με όποια άλλη ομάδα και όχι μόνο με την Chelsea. ”

Αν είχε μιλήσει στον Mourinho εκείνη την περίοδο:

“ Τον έχω συναντήσει μερικές φορές. Πάντα ήταν ένας gentleman και ένας φανταστικός προπονητής. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνον. Είναι νικητής και το θαυμάζω αυτό. ”

“ Δεν μπήκαμε ποτέ σε λεπτομέρειες εκείνη την περίοδο. Πιστεύω πως υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. ”

“ Θεωρώ πως και τώρα είναι κορυφαίος προπονητής και δεν θα έμενα έκπληκτος αν πρόσθετε και άλλα τρόπαια στη συλλογή του. ”

Για την μεταγραφή του στους LA Galaxy το 2015:

“ Δεν πίστευα πως έχει έρθει η ώρα να αποσυρθώ. Είχα γίνει ένας παίκτης του rotation και απλά συνήθιζα να παίζω και να είμαι ο αρχηγός της ομάδας. Αυτό δεν μου καθόταν καλά. ”

“ Απόλαυσα και λάτρεψα την περίοδο που συνεργάστηκα με τον Brendan. Είναι ένας φανταστικός προπονητής και μόνο έκπληξη δεν αποτελεί που τα πηγαίνει τόσο καλά με την Leicester. ”

“ Βρισκόμουν σε μια περίοδο της καριέρας μου, όπου έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση. Ένιωσα πως ήταν η στιγμή να προχωρήσω και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Έφυγα από την Liverpool για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και συνέχισα να παίζω γιατί μπορούσα να το κάνω. ”

“ Ήθελα να πάω για να έχω μια διαφορετική εμπειρία ζωής. Για αυτό πήγα εκεί και το απόλαυσα.”

Gerrard και Lampard σε μονομαχία από τον ημιτελικό του 2007.
Gerrard και Lampard σε μονομαχία από τον ημιτελικό του 2007.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com