Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Werner θέλει να πάει στην Liverpool ή να μείνει για άλλη 1 σεζόν στην Leipzig»

«Ο Werner θέλει να πάει στην Liverpool ή να μείνει για άλλη 1 σεζόν στην Leipzig»

Το όνομα του Timo Werner έχει ακουστεί έντονα για τα μεταγραφικά της Liverpool.

Νέες πληροφορίες για το μέλλον και τις προθέσεις του Timo Werner ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας από τον David Ornstein και την ιστοσελίδα, The Athletic UK.

Ο Γερμανός επιθετικός, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο θέλει να πάρει μεταγραφή στη Liverpool το φετινό καλοκαίρι ή να παραμείνει στην RB Leipzig για άλλη μια σεζόν και να εξετάσει τις επιλογές του το καλοκαίρι του 2021.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την RB Leipzig και η ρήτρα του για το φετινό καλοκαίρι αγγίζει τα €60 εκατομμύρια, αλλά θα πέσει στα €40 εκατομμύρια το επόμενο καλοκαίρι και στα €25 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2022. Βέβαια, η ρήτρα του ισχύει από την 1η Ιουνίου κάθε έτους μέχρι τις 15 Ιουνίου, σύμφωνα με τον David Ornstein, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως ρήτρα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το δημοσίευμα επίσης ισχυρίζεται πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει με τον Jürgen Klopp για το ενδεχόμενο μεταγραφής στην Liverpool πριν διακοπούν οι αγώνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Σε επαφή έχει έρθει επίσης και με τις Manchester United και Barcelona, με τους εκπροσώπους του να έχουν μιλήσει με ανθρώπους της Chelsea.

Ο Timo Werner μετά και από τις συγκεκριμένες συζητήσεις, έχει αποφασίσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield, αλλά όλες τα μεταγραφικά πλάνα των Reds για την ώρα έχουν παγώσει λόγω του κορονοϊού.

Στον Jürgen Klopp αρέσει πολύ ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος θα μπορούσε να του προσφέρει ακόμη μια πολύ ποιοτική επιθετική λύση.

Ο Werner θεωρεί πως ταιριάζει στους Πρωταθλητές Κόσμου και πως θα εξελιχθεί υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp. Αυτός είναι και ο λόγος που ίσως αποφασίσει να παραμείνει για άλλη μια σεζόν στην RB Leipzig, σε περίπτωση δηλαδή που οι Reds δεν κάνουν μεγάλες μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι λόγω του κορονοϊού.

Ο Timo Werner θέλει να αγωνιστεί στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com