Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/5/2015 Τελευταίος «χορός» για Gerrard στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα: 16/5/2015 Τελευταίος «χορός» για Gerrard στο Anfield (vid)

Την τελευταία του παράσταση με την famous Red shirt στο Anfield θα έδινε σαν σήμερα ο Μεγάλος Αρχηγός Steven Gerrard, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Crystal Palace.

Έχοντας ανακοινώσει μέσα στη χρονιά την απόφαση του να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Κόκκινους με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ο θρυλικός αρχηγός των Reds Steven Gerrard θα πραγματοποιούσε την τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του Anfield, εκείνο το απόγευμα Σαββάτου.

Ο Σύλλογος είχε προετοιμάσει ένα εντυπωσιακό κορεό στο Kop, ώστε να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο αντίο του Μεγάλου Αρχηγού και προσκεκλημένοι ήταν πολλοί θρύλοι του παρελθόντος, ανάμεσα τους και ο Gerard Houllier που επί των ημερών του, έκανε την 1η του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη από συγκίνηση και ο κόσμος τίμησε τον Αρχηγό με τον πλέον καλύτερο τρόπο, τραγουδώντας το όνομα του για αρκετή ώρα. Στο τέλος του παιχνιδιού τον τίμησαν και οι 2 ομάδες, όπως και οι φίλοι της Crystal Palace, στους οποίους ο SG8 ανταπέδωσε το χειροκρότημα. Στις δύο περιπτώσεις που του πήραν δηλώσεις, ο Μεγάλος Αρχηγός ευχαρίστησε το κοινό για τον θερμό αποχαιρετισμό, συγκρατώντας μετά δυσκολίας τα δάκρυά του.

Στο αγωνιστικό μέρος, που μικρή σημασία είχε μπροστά στο γεγονός της αποχώρησης του SG8, οι Κόκκινοι ηττήθηκαν από τους Λονδρέζους, με τον Adam Lallana να σημειώνει το μοναδικό γκολ των Reds στο 26′.

Για την ιστορία, στο Anfield βρέθηκαν 44.673 τυχεροί θεατές για να αποχαιρετήσουν τον SG8 και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Jonatahn Moss.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εκδήλωση που ακολούθησε μετά την λήξη του παιχνιδιού, προς τιμήν του Μεγάλου Αρχηγού:

Σαν σήμερα: 16/5/2015 Τελευταίος «χορός» για Gerrard στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com