Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dalglish: «Αξίζει τον τίτλο η Liverpool»

Dalglish: «Αξίζει τον τίτλο η Liverpool»

Στο Sky Football Show μίλησε ο Sir Kenny Dalglish και ρωτήθηκε για την φετινή Premier League, την οποία και αξίζει η Liverpool μετά την φανταστική απόδοση που είχε από την αρχή της σεζόν.

Ο θρύλος των Reds είπε για το φετινό πρωτάθλημα και την ομάδα του Jürgen Klopp:

“ Φυσικά και αξίζουν τον τίτλο. Βρίσκονται με 25 πόντους μπροστά και δεν θα έχαναν τον τίτλο, αν το δούμε από αυτή την οπτική γωνιά. Και όμως όλοι λένε πως δεν τον έχουν κερδίσει ακόμα. ”

“ Ναι, δεν τον έχουν κερδίσει ακόμα αλλά βρίσκονται πολύ κοντά. Το πιο θετικό από όλα είναι οι παίκτες και ο τρόπος, με τον οποίο αγωνίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Ο κάθε οπαδός έχει και έναν διαφορετικό αγαπημένο παίκτη, τον οποίο και απολαμβάνει να βλέπει. ”

“ Θεωρώ πως ο σύλλογος έχει κάνει φανταστική δουλειά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ευχαρίστηση τους να βοηθούν τον κόσμο. ”

“ Επίσης όλα αυτά που έκαναν κατά τη διάρκεια του κορονοϊού για εμένα. Νομίζω πως ο Jordan Henderson ήταν ο πρωτοστάτης αυτής της κίνησης.”

“ Ήταν ο πρώτος που προσφέρθηκε να κάνει δωρεές και θα ήθελε να το είχε κάνει χωρίς να γίνει γνωστό. Αξίζουν τα εύσημα στον ποδοσφαιρικό σύλλογο για τον τρόπο με τον οποίο έχουν οργανώσει τα πράγματα και έχουν προσφέρει τη βοήθεια τους στην κοινότητα. ” Είπε ο Sir Kenny Dalglish.

“ Δεν υπάρχει καμία αλαζονεία στην ομάδα. Ο Jürgen Klopp έχει κάνει μια φανταστική δουλειά στην ομάδα και είναι χαρούμενος. ”

“ Αξίζουν να κερδίσουν τον τίτλο. Αν έχεις καλά αποδυτήρια, τότε έχεις καλές πιθανότητες να τον κερδίσεις και έχουν καλά αποδυτήρια. ”

“ Οι φωνές των Jordan (Henderson) και James Milner είναι πολύ ισχυρές στα αποδυτήρια και αυτό δεν ενοχλεί κανέναν. ”

Αρχηγός και υπαρχηγός πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Uefa Super Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com