Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων στο Anfield η αστυνομία!

Επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων στο Anfield η αστυνομία!

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες και εβδομάδες να φαινόταν πως δεν θα δούμε ξανά αγώνα στο Anfield για την φετινή σεζόν, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί, ενώ είναι πιθανό να κατακτήσουν οι Reds το πρωτάθλημα στην έδρα τους.

Υπήρχαν φόβοι από την αστυνομία και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, πως θα συγκεντρωνόταν κόσμος έξω από το Anfield για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, αλλά αυτοί δείχνουν πλέον να έχουν ξεπεραστεί και αν θα αυξηθεί η αστυνομική δύναμη περιμετρικά του γηπέδου για να αποφευχθεί ο συνωστισμός του κόσμου.

Από το βράδυ της Τρίτης, η αστυνομία έδειξε να κατανοεί την θέληση των ομάδων να ολοκληρώσουν την σεζόν στα δικά τους γήπεδα και το βράδυ της Τετάρτης συζήτησε με την αστυνομία του Merseyside, την Liverpool και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης για την διεξαγωγή αγώνων στο Anfield.

Το κλίμα της συζήτησης ήταν θετικό και η άποψη όλων είναι πως μπορούν να πραγματοποιηθούν αγώνες στο θρυλικό γήπεδο των Reds, με την αστυνομία να ανάβει το πράσινο φως, αλλά μόνο αν χρησιμοποιηθεί ένα πλάνο που θα αποτρέψει την συγκέντρωση του κόσμου έξω από το Anfield.

Κόσμο έξω από το γήπεδο δεν θέλουν να δουν ούτε οι ίδιοι οι Πρωταθλητές Κόσμου και ο Jürgen Klopp με μήνυμα του προς τους οπαδούς της ομάδας, θα τους ζητήσει να παρακολουθήσουν τους αγώνες από το σπίτι.

Συζητήσεις ανάμεσα στην Κυβέρνηση, την Premier League και την Αστυνομία θα υπάρξουν και σήμερα και είναι πολύ πιθανό μέσα στη μέρα να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για την επανέναρξη.

«Ναι» της αστυνομίας για αγώνες στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com