Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκάθαρη η FA: Δεν θα ακυρωθεί η σεζόν!

Ξεκάθαρη η FA: Δεν θα ακυρωθεί η σεζόν!

Πανηγυρική επιβεβαίωση του liverpool.gr για μια ακόμη φορά. Η FA επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ακυρωθεί η φετινή σεζόν της Premier League ή να μην υπάρξει υποβιβασμός και σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν οι αγώνες, το σύστημα των πόντων ανά παιχνίδι θα καθορίσει την τελική βαθμολογία.

Τι σημαίνει αυτό για την Liverpool; Πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Η FA ενημέρωσε την Δευτέρα τις ομάδες της Premier League πως όποιον τρόπο ολοκλήρωσης της σεζόν και αν επιλέξουν, θα πρέπει να περιλαμβάνει τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την ανακήρυξη πρωταθλητή.

Επίσης μπορεί να έγινε για πρώτη φορά μια συζήτηση για ψαλίδι στους αγώνες κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης, αλλά είναι κάτι που δεν αναμένεται να εφαρμοστεί.

Η συγκεκριμένη απόφαση έγινε μετά χαράς αποδεκτή από τις Leeds και West Bromwich που βρίσκονται σε τροχιά ανόδου από την Championship, αλλά και από υπόλοιπες τις ομάδες που συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Στην Championship υπήρχαν φόβοι πως ο υποβιβασμός μπορεί να μην ισχύσει για φέτος ή να ακυρωθεί εντελώς η σεζόν, αν οι τελευταίες έξι βαθμολογικά ομάδες αρνηθούν να παίξουν. Αυτοί οι φόβοι πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

Η ψηφοφορία των ομάδων για τον τρόπο επανέναρξης του πρωταθλήματος κατά πάσα πιθανότητα θα καθυστερήσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αφού οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Με την Liverpool πρωταθλήτρια θα ολοκληρωθεί η σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com