Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lambert: «Θα είμαι για πάντα περήφανος πού έπαιξα στη Liverpool»

Lambert: «Θα είμαι για πάντα περήφανος πού έπαιξα στη Liverpool»

O Rickie Lambert πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Aston Villa, στην -μάλλον- πιο ευτυχισμένη στιγμή της σταδιοδρομίας του στη Liverpool,

Στο δεύτερο και τελευταίο μέρος της συνέντευξής του στο Bristol Live, o Rickie Lambert πέρασε σε μία συνολική αξιολόγηση της θητείας του στη Liverpool.

Συνεχίζοντας τη διήγηση από το σημείο πού την άφησε, ο Άγγλος επιθετικός είπε τα εξής για το σύντομο πέρασμά του από το Anfield:

«Μετά από αυτά (τη συνεχιζόμενη προτίμηση του Rodgers στον Balotelli) ήμουν σοκαρισμένος, και δεν επιλέχθηκα για περίπου 3 μήνες νομίζω. Δε μπήκα ούτε ως αλλαγή, δεν άγγιξα μπάλα όλον αυτό τον καιρό.»

«Όμως ήταν καταπληκτικό πού έγινα μέλος αυτού του καταπληκτικού κλαμπ. Και παρόλο πού ο Rodgers ήταν ένας πραγματικά θαυμάσιος προπονητής, οπότε δηλαδή είχαν τεθεί οι προϋποθέσεις για μένα για να επιτύχω, πληγώθηκα πραγματικά πού δεν κατάφερα να αξιοποιήσω στο μέγιστο το διάστημα παραμονής μου στην ομάδα.»

«Είμαι απογοητευμένος, όμως είμαι ευγνώμων πού είχα κάποια στιγμή στη ζωή μου τη δυνατότητα να φορέσω τη φανέλα της Liverpool. Θα είμαι περήφανος για αυτό μέχρι τη μέρα πού θα πεθάνω.»

Αυτοί οι πανηγυρισμοί ακολούθησαν το γκολ του Rickie Lambert στο Villa Park!
Αυτοί οι πανηγυρισμοί ακολούθησαν το γκολ του Rickie Lambert στο Villa Park!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com