Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lambert: «Δε μπορούσα να καταλάβω γιατί ο Rodgers έβαζε τον Balotelli!»

Lambert: «Δε μπορούσα να καταλάβω γιατί ο Rodgers έβαζε τον Balotelli!»

Μία ενδεικτική ιστορία του χαρακτήρα και της αγωνιστικής συμπεριφοράς του Mario Balotelli ως παίκτη της Liverpool μοιράστηκε ο Rickie Lambert.

Σε συνέντευξη πού παραχώρησε στο Bristol Live, ο Scouser, οπαδός και πρώην παίκτης των Κόκκινων αναφέρθηκε αρχικά στην πρώτη του περίοδο στο Anfield, στο πώς έζησε τη μετάβαση της ομάδας από τη σεζόν 2013-14 στη 2014-15, και φυσικά στον «Super Mario».

«Ήταν κάτι το σπουδαίο», είπε αρχικά, αναφερόμενος στη μετακίνησή του στην αγαπημένη του ομάδα το 2014.

«Επέστρεψα στη γενέτειρά μου σαν ένας διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν πού ήμουν όταν έφυγα. Ήμουν πολύ πιο επαγγελματίας φυσικά. Και πήγε καλά στην αρχή, σκόραρα μερικές φορές και ήμουν αρκετά χαρούμενος.»

«Θα μπορούσα όμως να πω ότι όλοι οι παίκτες ήταν σοκαρισμένοι από την απώλεια του Luis Suarez, από την άποψη του σε πόσο μεγάλο βαθμό το παιχνίδι τους αναπτυσσόταν γύρω του. Δεν υπήρχε περίπτωση να αντικαταστήσω κάποιον σαν αυτόν, υπήρχε; Το να βαδίσεις στα χνάρια του ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο.»

«Και μετά ο Brendan Rodgers έφερε τον Mario Balotelli, και τον έβαλε μπροστά μου (τον είχε πρώτο στη λίστα του δηλαδή). Αυτό δε μπορούσα να το καταλάβω, για να είμαι ειλικρινής.»

«Ο τρόπος πού χρησιμοποιούσε για να προπονηθεί ήταν αισχρός! Εκτός γηπέδου ήταν αρκετά μεταδοτικός, ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Όμως η persona του την ώρα της προπόνησης δεν είναι καλή.»

«Όταν έπαιζε (στα ματς) προσπαθούσε, και έχω συναντήσει παίκτες με παρόμοια στάση παλιότερα (το να τεμπελιάζουν στην προπόνηση αλλά να βάζουν τα δυνατά τους στους αγώνες), όμως συνήθως είναι αρκετά καλοί για να το ξεπεράσουν. Εκείνος όμως δεν ήταν.»

«Απλά δεν καταλάβαινα πώς ο Rodgers τον άφηνε να το συνεχίζει, και τον επέλεγε μπροστά από μένα. Αυτό επέδρασε άμεσα πάνω μου, όμως επηρέασε αρνητικά και την ομάδα.»

O Rickie Lambert τη σεζόν 2014-15, οπότε και αγωνίστηκε στην ομάδα πού υποστηρίζει.
O Scouser Rickie Lambert κατά τη σεζόν 2014-15, οπότε και αγωνίστηκε στην ομάδα πού υποστηρίζει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com