Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έξι ομάδες δεν θέλουν να ολοκληρωθεί σε ουδέτερες έδρες η σεζόν

Έξι ομάδες δεν θέλουν να ολοκληρωθεί σε ουδέτερες έδρες η σεζόν

Κρίσιμη είναι η επόμενη εβδομάδα για την ολοκλήρωση της φετινής Premier League, αφού η διοργανώτρια αρχή θα συζητήσει με την Κυβέρνηση για το θέμα της επανέναρξης και οι 20 ομάδες θα κληθούν να ψηφίσουν για τον τρόπο, με τον οποίο θα συμβεί αυτό.

Έξι ομάδες έχουν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους σχετικά με την ολοκλήρωση της σεζόν σε ουδέτερες έδρες και κεκλεισμένων των θυρών, αφού θεωρούν πως θα χάσουν το πλεονέκτημα της έδρας και αυτό μπορεί να τους στερήσει την παραμονή στην κατηγορία. Αυτές είναι οι Brighton, Aston Villa, West Ham, Watford, Bournemouth και Norwich.

Η Premier League θα τις προειδοποιήσει όμως πως αυτή τους η στάση μπορεί να τους στοιχήσει πολλά περισσότερα από τον υποβιβασμό και πως θα πρέπει να σκεφθούν το μακροπρόθεσμο μέλλον τους και όχι μόνο τη φετινή σεζόν.

Για να περάσει και να μπει σε εφαρμογή μια από τις προτάσεις επανέναρξης που θα πέσουν στο τραπέζι, χρειάζονται 14 θετικές ψήφοι από τις συνολικά 20 ομάδες.

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη της Premier League με τις 20 ομάδες της θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Πάντως, όλες οι ομάδες είναι αποφασισμένες να ολοκληρώσουν την σεζόν και θεωρούν πως θα το καταφέρουν όπως θα κάνει και η Bundesliga.

Έξι ομάδες δεν θέλουν να χάσουν το πλεονέκτημα της έδρας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com