Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henry: «Ήθελα να το πάρει αήττητη η Liverpool»

Henry: «Ήθελα να το πάρει αήττητη η Liverpool»

Να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα που κατακτά αήττητη την Premier League ήθελε να γίνει η Liverpool ο πρώην άσος της Arsenal, Thierry Henry όπως δήλωσε στο σημερινό Sky Football Show του Sky Sports.

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός αναλυτικά ανέφερε σήμερα:

“ Η Liverpool έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι φέτος, αυτό με την Watford και νόμιζα πως μείνουν αήττητοι. Πιστεύω πως αυτό θα ήταν καλό για το άθλημα. Γιατί το νομίζω αυτό; Για τον τρόπο με τον οποίο θα το έκαναν. ”

“ Για τον τρόπο με τον οποίον παίζουν ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως παίζουν με το σωστό τρόπο. Έχουν πάθος, οργάνωση, αφοσίωση, θέληση και δουλεύουν σκληρά. Οπότε πιστεύω πως όταν αγωνίζεσαι με αυτό τον τρόπο θέλει ο κόσμος να έχεις επιτυχίες. ”

“ Δεν κατηγορώ όλους όσους σκέφτονται πρωτά την άμυνα, αλλά εγώ βλέπω το ποδόσφαιρο ακριβώς με τον τρόπο που παίζει η Liverpool. Είναι πολύ καλή στην επίθεση και βάζει πίεση τους αντιπάλους της. ”

“ Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να του πάρουν αήττητοι γιατί θα ήταν καλό για το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος θέλει να αντιγράφει την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή και πολλές άλλες ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη θέση παίζουν με αυτόν τον τρόπο. Ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού έχει θετική επίδραση σε άλλους προπονητές και στο ποδόσφαιρο γενικότερα. ” Είπε ο Henry.

“ Γι’ αυτό πίστευα πως θα το πάρουν αήττητοι και ήθελα να το πάρουν αήττητοι. Αυτό έχει πλάκα γιατί ορισμένοι με ρώταγαν αν θα νευρίαζα σε περίπτωση που το έκαναν. Γιατί όμως το κάνω (γιατί να νευριάσει δηλαδή); ”

Θαυμάζει τον τρόπο παιχνιδιού της Liverpool ο Henry.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com