Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Η Liverpool θα είναι για πάντα η ομάδα μου»

Gerrard: «Η Liverpool θα είναι για πάντα η ομάδα μου»

Για την Liverpool μίλησε ο Steven Gerrard στο TalkSport και τόνισε πως θα είναι για πάντα οπαδός των Reds, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τωρινή ομάδα του Jürgen Klopp.

Ο Stevie G για την ομάδα του Γερμανού είπε:

“ Είμαι σίγουρος πως ο Jürgen θα ήταν πρόθυμος να συνεχιστεί η σεζόν, όταν αυτό μπορεί να γίνει με ασφάλεια. ”

“ Η Liverpool τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολύ δυνατή και είχαν μια μεγάλη κόντρα πέρυσι με την Manchester City. Βρίσκονται σε φόρμα για πολύ καιρό και θεωρώ πως ο Jürgen έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Είναι μια πολύ ενθουσιώδης ομάδα. ”

“ Όλοι στο ρόστερ φαίνεται πως έχουν την ίδια νοοτροπία και αυτό τους κάνει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Έχουν πολλά δυνατά σημεία στο παιχνίδι τους. ”

“ Η Liverpool θα είναι για πάντα η ομάδα μου. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να διαφωνήσει με αυτό. Έπαιξα εκεί για πάρα πολλά χρόνια και είχα καλή καριέρα. Τους υποστηρίζω από την μέρα που έφυγα και πάντα θα τους στηρίζω και θα τους υποστηρίζω.” Είπε ο Gerrard.

“ Οι οπαδοί κάνουν ένα σύλλογο σπουδαίο και της Liverpool είναι ξεχωριστοί. Ήταν πάντα κοντά μου και έτσι προκύπτει η σύνδεση που έχουμε. ”

Για τους Rangers πρόσθεσε:

“ Βρίσκομαι ακόμα στην αρχή της πορείας μου με τους Rangers. Βρίσκομαι εδώ για δύο χρόνια και είμαι διψασμένος και θέλω να συνεχίσω εδώ. ”

“ Η σχέση μου με τους Rangers είναι ισχυρή και ολοένα και δυναμώνει. Φυσικά και έχουν ένα μέρος στην καρδιά μου. ”

Ο Steven Gerrard πανηγυρίζει το καταπληκτικό του γκολ στο Etihad την σεζόν 2012-13.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com