Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζωντανά στην τηλεόραση τα περισσότερα παιχνίδια της Premier League

Ζωντανά στην τηλεόραση τα περισσότερα παιχνίδια της Premier League

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου και της Premier League θα μπορέσουν να παρακολούθησουν τα περισσότερα εκ των 92 εναπομείναντων αγώνων, αφού αποφασίστηκε να έχουν τηλεοπτική κάλυψη τα περισσότερα παιχνίδια της Premier League και της Championship.

Τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν μαζί με εκείνα της Championship φτάνουν τα 200 και η τυπική έγκριση για την συγκεκριμένη απόφαση θα δοθεί στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας.

Το Sky Sports θα μετέδιδε 38 αγώνες και το BT Sport 8, υπό φυσιολογικές συνθήκες αλλά μετά τα τελευταία δεδομένα και την απόφαση να πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών τα ματς, θα μεταδώσουν περισσότερα ενώ ενδέχεται ορισμένα παιχνίδια να προβληθούν στο YouTube.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε 8-10 γήπεδα και οι ώρες έναρξης των αναμετρήσεων θα διαφέρουν, για να μπορούν να προβληθούν όλα στην τηλεόραση. Αυτό όμως δύσκολα θα ισχύσει και για την τελευταία αγωνιστική, αφού οι αγώνες εκείνης της μέρας θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα όπως συμβαίνει πάντα.

Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται αφενός επειδή οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες και αφετέρου επειδή η Premier League θέλει να αποτρέψει την συγκέντρωση κόσμου έξω από τα γήπεδα και θεωρεί πως θα το πετύχει αν μεταδώσει ζωντανά όλους ή τουλάχιστον τους περισσότερους από τους 92 αγώνες.

Η συμφωνία αφορά την Αγγλική τηλεόραση, αλλά είναι δεδομένα πως θα αυξηθούν και οι ζωντανές μεταδόσεις στην Ελληνική.

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Premier League ζωντανά στην τηλεόραση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com