Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επανέναρξη προπονήσεων στις 18 Μαΐου θέλουν οι ομάδες της Premier League

Επανέναρξη προπονήσεων στις 18 Μαΐου θέλουν οι ομάδες της Premier League

Οι ομάδες της Premier League στοχεύουν και θέλουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 18 Μαΐου αρχικά με μικρά γκρουπ, όπως συνέβη και σε άλλες χώρες, αν και τέσσερις γιατροί ομάδων εξέφρασαν τους φόβους που έχουν όσο αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το πλάνο, οι ποδοσφαιριστές δεν θα έρθουν σε επαφή ο ένας με τον άλλον τις πρώτες ημέρες της προπόνησης και θα πρέπει να φτάνουν στο προπονητικό κέντρο με το δικό τους μέσο.

Η διοργανώτρια αρχή θα δώσει απαντήσεις τους φόβους και στα αιτήματα των τεσσάρων γιατρών μέσω της τηλεδιάσκεψης που έχει ορίσει για την επόμενη Δευτέρα, μια ημέρα μετά την χαλάρωση των μέτρων που θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση.

Τα τεστ κορονοϊού σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διαιτητές θα ξεκινήσουν μόνο όταν είναι βέβαιο πως δεν θα στερηθούν από άτομα που τα έχουν ανάγκη και θα πληρωθούν αποκλειστικά και μόνο από την Premier League.

Ο ιατρικός υπεύθυνος του πρωταθλήματος, Dr Mark Gillett έχει λάβει τις ανησυχίες και τις προτάσεις των γιατρών των 20 ομάδων του πρωταθλήματος και αναμένεται να δώσει τις ανάλογες απαντήσεις, στα πρότυπα της Bundesliga και της La Liga, δηλαδή δύο πρωταθλήματα που έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο τους γιατρούς είναι το πότε θα μπορεί να επανεξεκινήσει η Premier League με ασφάλεια.

Μέσα στον μήνα η επιστροφή στο Melwood.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com