Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Οι ομάδες της PL σκέφτονται να φτιάξουν ατμόσφαιρα μέσω μιας εφαρμογής»

«Οι ομάδες της PL σκέφτονται να φτιάξουν ατμόσφαιρα μέσω μιας εφαρμογής»

Η Premier League, όπως και όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα θα επιστρέψουν κεκλεισμένων των θυρών και ομάδες της Premier League σκέφτονται, ελλείψει του κόσμου να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα στο γήπεδο μέσω μιας Γερμανικής εφαρμογής, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail.

Η Daily Mail αναφέρει πως η Liverpool, η Arsenal και η Manchester City έχουν συζητήσει με την Γερμανική εταιρεία αυτές τις μέρες αναφορικά με την χρήση της εφαρμογής, η οποία μπορεί να δώσει στους οπαδούς που θα μένουν σπίτι την δυνατότητα να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα με τέσσερις συγκεκριμένους ήχους, δηλαδή χειροκρότημα, αποδοκιμασίες, χειροκρότημα και τραγούδι.

Οι φίλοι των ομάδων, αφού επιλέξουν ποιον αγώνα παρακολουθούν και ποια ομάδα υποστηρίζουν, θα πρέπει να διαλέξουν μια από τις τέσσερις επιλογές. Όσο πιο γρήγορα επιλεχθεί μια από τις τέσσερις επιλογές και όσο πιο πολλές φορές, τόσο πιο δυνατά θα ακουστεί στο γήπεδο ο αντίστοιχος ήχος.

Ο ήχος θα μπορεί να μεταφέρεται σε κλάσματα δευτερόλεπτου στα γήπεδα και τις τηλεοράσεις, για να αποκτήσουν οι αγώνες της Premier League μια υποτυπώδη ατμόσφαιρα.

Η εφαρμογή, αν τελικά χρησιμοποιηθεί θα δίνει την δυνατότητα στην Premier League να αυξήσει την ένταση του ήχου των «εντός έδρας» οπαδών, ώστε να υπάρχει κατά κάποιο τρόπο ένα μικρό πλεονέκτημα για την γηπεδούχο ομάδα, αφού όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν σε ουδέτερες έδρες.

Το myapplause app έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από δύο ομάδες της Bundesliga, με προοπτική να χρησιμοποιηθεί στους αγώνες του Γερμανικού Πρωταθλήματος όταν εκείνο επιστρέψει τις επόμενες μέρες.

Οι ομάδες της Premier League θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή χωρίς κάποια χρέωση, αν τελικά το αποφασίσουν ενώ οι οπαδοί κατά πάσα πιθανότητα θα χρεωθούν £1 για να μπορέσουν να την κατεβάσουν αλλά δεν θα υπάρξει κάποιο επιπλέον κόστος.

Παρόμοιες σκέψεις έχουν κάνει και τηλεοπτικοί φορείς, Sky Sports και BT Sport και θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τραγούδια των ομάδων. Το Sky σκέφτεται να προσφέρει τους αγώνες της Premier League και με ήχους από ψεύτικο κοινό, αλλά και χωρίς.

Ο κόσμος θα λείψει από τα γήπεδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com