Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα δούμε αν θα αποκτήσουμε τον Sancho ή τον Mbappe»

Klopp: «Θα δούμε αν θα αποκτήσουμε τον Sancho ή τον Mbappe»

Την απάντηση του στις φήμες περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Kylian Mbappe και τον Jadon Sancho κλήθηκε να δώσει ο Jürgen Klopp σε συνέντευξη του με το BEIN Sports.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε από το Γαλλικό δίκτυο για τις φήμες:

“ Οι Sadio Mane και Mo Salah είναι αρκετά νέοι ακόμα, ώστε να βρίσκονται στην ομάδα τα επόμενα χρόνια. Είμαι απολύτως χαρούμενος με τους παίκτες που έχω και δεν έχω σκεφτεί ποτέ άλλους. ”

“ Όταν βρίσκομαι σε μια ομάδα, δουλεύω με τους παίκτες που έχω και δεν ονειρεύομαι άλλους. Θα δούμε αν αποκτήσουμε έναν από τους δύο στο μέλλον. Προς το παρόν πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που διαθέτουμε. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Κοιτάξτε, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτές ερωτήσεις χωρίς να δημιουργήθουν πρωτοσέλιδα για την επόμενη μέρα. Εγώ δεν θέλω να το κάνω αυτό. Αγαπώ όλους τους παίκτες μου και φυσικά υπάρχουν και άλλοι παίκτες εκεί έξω. ”

“ Πρόκειται για εξαιρετικούς παίκτες (Mbappe & Sancho). Είναι τόσο καλοί παίκτες τώρα λόγω της στάσης τους και των ικανοτήτων τους και όλων των άλλων προσόντων που διαθέτουν. Λατρεύω να τους βλέπω και δεν με πειράζει που δεν έχω προπονήσει κάποιον από τους δύο. ”

Αν θα ήθελε να προπονήσει τον Lionel Messi, τον Cristiano Ronaldo ή τον Sergio Aguero:

“ Δεν είναι ο Neymar σε αυτή τη λίστα; Που είναι ο Lewandowski; Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες εκεί έξω. Εγώ είχα τον Lewandowski. ”

“ Ο Mbappe έχει το μεγαλύτερο μέλλον. Μπορούμε επίσης να μιλήσουμε και για τον Sancho. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έρχονται. ”

Οι φήμες συνεχίζονται για Sancho και Mbappe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com