Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυξάνονται οι πιθανότητες να πραγματοποιηθούν σε ουδέτερα γήπεδα οι αγώνες της PL

Αυξάνονται οι πιθανότητες να πραγματοποιηθούν σε ουδέτερα γήπεδα οι αγώνες της PL

Το σενάριο να πραγματοποιηθούν σε ουδέτερα γήπεδα οι τελευταίοι αγώνες της φετινής Premier League φαίνεται να κερδίζει πόντους και η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε τις ομάδες της πως ενδέχεται να μην χρησιμοποιήσουν τα δικά τους γήπεδα μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν, όπως αποκάλυψαν πριν από λίγο οι Times.

Η συγκεκριμένη λύση βρίσκει σύμφωνη και την Κυβέρνηση, η οποία θέλει να επιστρέψει το ποδόσφαιρο, ώστε να βοηθήσει τον κόσμο που θα παραμείνει σπίτι για το επόμενο διάστημα.

Η Premier League προειδοποίησε πως εφόσον ορισμένα γήπεδα σε τηρούν τα απαραίτητα κριτήρια, που θα ορίσει η Κυβέρνηση, δεν θα χρησιμοποιηθούν.

Τα δύο επικρατέστερα γήπεδα, σε περίπτωση που προχωρήσει το εν λόγω σενάριο είναι το Wembley και το St George’s Park που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από ένα παιχνίδια την ημέρα, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως ξενοδοχείο για την παραμονή διαιτητών, δημοσιογράφων κ.λ.π.

Το θέμα θα συζητηθεί και στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής και για την ώρα φαντάζει ως πιθανό.

Όσο αφορά για την ημερομηνία επιστροφής στη δράση, αυτή υπολογίζεται πως θα είναι η 8η Ιουνίου ή κάποια άλλη μέσα στον Ιούνιο, αν η Κυβέρνηση δεν ανάψει το πράσινο φως για την συγκεκριμένη.

Το St George’s Park μπορεί να βοηθήσει να ολοκληρωθεί η σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com