Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 28/4/1990 Πάρτυ 18ου τίτλου με Q.P.R. στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα: 28/4/1990 Πάρτυ 18ου τίτλου με Q.P.R. στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν με ανατροπή την Q.P.R. στο Anfield και θα στήσουν πάρτυ στο τέλος της συνάντησης για την κατάκτηση του 18ου τίτλου τους!

Με τους Κόκκινου να θέλουν 4 βαθμούς στα 3 τελευταία τους παιχνίδια για την κατάκτηση του τίτλου, συμπεριλαμβανομένου και αυτού με την Q.P.R., η νίκη ήταν μονόδρομος καθώς καραδοκούσε η Aston Villa, που ακολουθούσε τους Reds σε απόσταση 3 βαθμών.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Anfield κι επιχείρησαν να «χαλάσουν» το Κόκκινο πάρτυ, αφού προηγήθηκαν με τον Roy Wegerle στο 14′. Οι Reds δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και ισοφάρισαν με τον Ian Rush στο 40′, σκορ με το οποίο οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Κόκκινοι θα πάρουν τελικά τη νίκη με γκολ του John Barnes στο 63′ από το σημείο του πέναλτι και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 3-3 της Aston Villa με τη Norwich City, απομακρύνθηκαν με 4 βαθμούς από τους διώκτες τους, 1 αγωνιστική πριν από το τέλος και με 1 παιχνίδι λιγότερο οι Κόκκινοι.

Έτσι με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή R. A. Hart, στήθηκε ατελείωτο πάρτυ στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες, που αποθεώθηκαν από τους 37.758 θεατές που βρέθηκαν εκείνο το απόγευμα Σαββάτου στο Anfield.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα γκολ της συνάντησης και τα γλέντια των παικτών μας για τον 18ο τίτλο της Ιστορίας του Συλλόγου:

Σαν σήμερα: 28/4/1990 Πάρτυ 18ου τίτλου με Q.P.R. στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com