Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι λόγοι του «τηλεφωνήματος του Klopp στον πατέρα του Mbappe»

Οι λόγοι του «τηλεφωνήματος του Klopp στον πατέρα του Mbappe»

Klopp και Mbappe μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στο Anfield το 2018.

Πολύ έντονα κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας η είδηση ότι ο Jurgen Klopp τηλεφώνησε στον πατέρα του superstar της PSG, Kylian Mbappe.

Συγκεκριμένα, πολλά κυριακάτικα δημοσιεύματα, τα οποία ξεκίνησαν από τη Γαλλία και το site Le10sport.com, έκαναν λόγο για συζήτηση ανάμεσα στον προπονητή της Liverpool και στον πατέρα/ατζέντη του νεαρού Γάλλου περί του ενδεχομένου μετακίνησης του παίκτη στο Anfield.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε η αγγλική Mirror, η οποία με τη σειρά της στο χθεσινό της ρεπορτάζ ανέφερε τους δύο λόγους για τους οποίους ο Γερμανός έκανε αυτό το (ανεπιβεβαίωτο από έγκυρες πηγές προς το παρόν) τηλεφώνημα.

  • Ο πρώτος λόγος, σύμφωνα με τη Mirror, ήταν το γεγονός ότι ο Klopp ήθελε να ξεκαθαρίσει προσωπικά στον πατέρα/ατζέντη το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή.
  • Ο δεύτερος λόγος ήταν η επιθυμία του Jurgen να του «πουλήσει το όραμά του για τον γιο του», ένα επιχείρημα με το οποίο υποθέτουμε ότι η Mirror εννοούσε το να μοιραστεί ο Klopp τα σχέδιά του για τον Mbappe, όπως και τη γνώμη του για το potential του, δηλαδή το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει σαν ποδοσφαιριστής.
Ο Mbappe πανηγυρίζει στο Anfield.
Ο Mbappe πανηγυρίζει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com