Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχω σαν γιούς μου τους παίκτες μου»

Klopp: «Έχω σαν γιούς μου τους παίκτες μου»

Ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports μέσω του Zoom και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τις διαφορές του να είναι προπονητής, με το να είναι πατέρας.

Ο Γερμανός προπονητής έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

“ Είναι ακριβώς το ίδιο όπως και με τους γιους μου. Οι παίκτες μου είναι γιοι μου, το έχω εξηγήσει αυτό πολλές φορές. ”

“ Οι γιοί μου πλέον έχουν ξεπεράσει τα 30. Είναι 35 και 32 (ουάου). Είναι ακριβώς το ίδιο, υπάρχουν στιγμές που θα είσαι πατέρας, που θα είσαι φίλος και στιγμές που θα πρέπει να κάνεις κριτική. Είναι ακριβώς το ίδιο. ”

“ Έτσι συμπεριφέρομαι και στους παίκτες μου. Έχουμε μία πολύ στενή σχέση και όσο πιο στενή σχέση έχεις μαζί τους, τόσο πιο σημαντικό είναι να λες την αλήθεια στα παιδιά. ”

“ Το έχω εξηγήσει και άλλες φορές. Θέλω να είμαι ο φίλος των παικτών μου, αλλά δεν μπορώ να είμαι ο καλύτερος τους φίλος. Ένας φίλος όμως πρέπει να σου πει την αλήθεια, πρέπει να σου πει τι χρειάζεται να βελτιώσεις και θα σου πει πάντα τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και αυτό ακριβώς κάνω, αλλά ποτέ με τέτοιο τρόπο που θα τους κάνει να μην μπορούν να σηκωθούν το επόμενο πρωί” Είπε ο Klopp.

“ Το κάνω πάντα για τον ίδιο λόγο. Θέλω να τους βοηθήσω, δεν έχω άλλη δουλειά. Η δουλειά μου είναι να βοηθώ τα παιδιά, για να γίνουν οι καλύτεροι παίκτες που μπορούν να γίνουν. ”

Jordan Henderson και Jürgen Klopp μετά το διπλό στο Vitality Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com