Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tony Bellew: «Δώστε τον τίτλο στη Liverpool»

Tony Bellew: «Δώστε τον τίτλο στη Liverpool»

Ο φανατικός οπαδός της Everton και boxer, Tony Bellew,παραδέχθηκε ότι αξίζει στη Liverpool να της απονεμηθεί ο τίτλος της Premier League, χαρακτηρίζοντας τους Κόκκινους ως μία από τις καλύτερες ομάδες που έχει δει ποτέ.

«Η γνώμη μου είναι, αν και δεν αξίζει πολύ στο ποδόσφαιρο, να τους δοθεί ο τίτλος. Η Liverpool το αξίζει και πιστεύω ότι τον τίτλο τους τον κέρδισαν τον Νοέμβριο.»

«Δώστε τους τώρα τον τίτλο για να μπορέσουν να το γιορτάσουν στους κήπους τους και στα σπίτια τους.» είπε ο Bellew στην εκπομπή The Football Show του SkySports.

«Έχω ακούσει πολλά αστεία αλλά όπως και να έχει είναι άξιοι για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Είναι η καλύτερη ομάδα, δεν θα πω στον κόσμο αλλά και πάλι ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο.»

«Είναι απίστευτοι. Πρωταθλητές Ευρώπης και Πρωταθλητές Κόσμου. Οφείλεις να τους συγχαρείς και να τους χειροκροτήσεις γιατί είναι απίστευτοι.»

«Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει ποτέ μου αν και πονάει που το παραδέχομαι αυτό.»

Όσο αφορά την προσωπική του αντιπαλότητα με τους Κόκκινους, αφού είναι φανατικός οπαδός της Everton, oBellew πρόσθεσε «Ειλικρινά στεναχωρήθηκα όταν έχασαν τον τελικό του Champions League το 2018. Όπως γνωρίζετε ο αδελφός μου ήταν τρελός Kopite και τους ακολουθούσε παντού.»

«Είχα συνηθίσει να είμαι ο χειρότερος, πικρός ,οπαδός της Everton-σαν να ήμουν μολυσμένος. Όταν πέθανε ο αδελφός μου όλα αυτά τα συναισθήματα εξαφανίστηκαν.»

«Δεν θα πω ότι είμαι ευτυχισμένος που τους βλέπω να κερδίζουν τα πάντα. Όταν παίζουμε εναντίον τους δεν θέλω απλά να τους κερδίσουμε αλλά να τους διαλύσουμε.»

«Όταν όμως κερδίζουν και τα πηγαίνουν καλά, ένα μέρος του εαυτού μου είναι κάπως ευτυχισμένο και είναι πολύ σκληρό που το λέω αυτό.» ολοκλήρωσε.

Τίτλο στην Liverpool βλέπει ο Bellew.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com