Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ήταν σωστή η διεξαγωγή του Liverpool – Atletico Madrid»

«Ήταν σωστή η διεξαγωγή του Liverpool – Atletico Madrid»

Στα media μίλησε ο Καγκελάριος, Rishi Sunak και τόνισε πως η Κυβέρνηση πήρε την σωστή απόφαση όσο αφορά την διεξαγωγή της αναμέτρησης της Liverpool με την Atletico Madrid το βράδυ της 11ης Μαρτίου.

Στον συγκεκριμένο αγώνα ταξίδεψαν και περισσότεροι από 3.000 οπαδοί της Μαδριλένικης ομάδας από την πατρίδα του, παρότι τα σχολεία είχαν κλείσει στην Ισπανία λόγω της έξαρσης που είχε σημειώσει ο κορονοϊός.

Μέχρι και σήμερα στην πόλη του Liverpool έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.100 κρούσματα του ιού, ενώ οι θάνατοι αγγίζουν τους 250. Η διεξαγωγή του επαναληπτικού του αγώνα για την φάση των 16 του Uefa Champions League, αναμφισβήτητα έπαιξε τον δικό της ρόλο στην διασπορά του κορονοϊού.

Ο Sunak είπε τα εξής όταν ρωτήθηκε για το Liverpool – Atletico Madrid και το φεστιβάλ του Cheltenham:

“ Σε κάθε χρονικό σημείο αυτής της κρίσης, ακολουθούσαμε τις οδηγίες των ειδικών και κάθε φορά έχουμε πάρει την σωστή απόφαση, την κατάλληλη στιγμή. ”

“ Οι αποφάσεις που πήραμε ήταν σημαντικές. Συχνά υπάρχουν αποφάσεις, οι οποίες τυγχάνουν να παίρνονται την λάθος στιγμή. ”

“ Κάθε στιγμή έχουμε ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών και έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Το υποστηρίζω αυτό. ”

Για την διεξαγωγή του Liverpool – Atletico Madrid ρωτήθηκε και η γιατρός, Dame Angela Mclean:

“ Η ερώτηση που κάνατε αφορά μια πολιτική που ακολουθήθηκε σε μια συγκεκριμένη στιγμή. ”

“ Η διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και η παρουσία των οπαδών στο γήπεδο δεν αποτελούσε απαραίτητα μεγάλο έξτρα ρίσκο, από τη στιγμή που η ζωή κυλούσε φυσιολογικά μέχρι εκείνη τη στιγμή.”

“ Όμως, εφόσον τώρα βρισκόμαστε σε μια διαφορετική φάση της ζωής μας, στην οποία βρισκόμαστε όλη την ώρα στο σπίτι, φυσικά και δεν θα θέλαμε να είχαμε προσθέσει αυτό το έξτρα ρίσκο με τόσους ανθρώπους που βρέθηκαν στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή. ”

“ Πιστεύω πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον, μετά την ολοκλήρωση της επιστημονικής έρευνας, πως σχετίζεται η διασπορά του ιού στο Liverpool με την διασπορά στην Ισπανία. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον υποθετικό σενάριο (αν έγινε διασπορά του ιού στο Liverpool λόγω του αγώνα). ”

Περισσότεροι από 3.000 Ισπανοί βρέθηκαν στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com