Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ενημέρωση της Liverpool για τα εισιτήρια διαρκείας

Η ενημέρωση της Liverpool για τα εισιτήρια διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Liverpool όσο αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας, αλλά και της επόμενης σεζόν.

Οι Reds πρώτα από όλα αποφάσισαν να παγώσουν την διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν και θα ενημερώσει όλους τους κατόχους για τις νέες ημερομηνίες, όταν αυτές αποφασιστούν, κάτι που εξαρτάται άμεσα και από την ημερομηνία έναρξης της σεζόν 2020-21.

Τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς και τα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα για τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια της Premier League θα ισχύσουν κανονικά, αν πραγματοποιηθούν με παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Αν γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρξουν αποζημιώσεις από την ομάδα προς τους κατόχους.

Οι οπαδοί των Reds θα ενημερωθούν εγκαίρως να αγοράσουν εισιτήρια για την επόμενη σεζόν, αν αποφασιστεί από την Premier League να επιτραπεί η παρουσία του κόσμου.

Η Liverpool επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο της για την κατανόηση που δείχνουν και για την υπομονή που κάνουν εν μέσω κορονοϊού. Οι σκέψεις της ομάδας είναι με τους οπαδούς και τους παροτρύνει να παραμείνουν στο σπίτι, ώστε να μείνουν ασφαλείς και υγιείς.

Ο κόσμος δεν θα επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com