Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/4/2014 Νίκη επί Norwich με πολλά Κόκκινα ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα: 20/4/2014 Νίκη επί Norwich με πολλά Κόκκινα ρεκόρ (vid)

Τη νίκη επί της Norwich City στο Carrow Road θα πετύχαιναν σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers για το πρωτάθλημα, «γράφοντας» ρεκόρ στην Ιστορία του Συλλόγου.

Οι Κόκκινοι θα πολύ νωρίς με 0-2 χάρη στα γκολ των Raheem Sterling στο 4′ από ασίστ του Philippe Coutinho και του Luis Suarez 11′ από ασίστ του Raheem Sterling.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καναρίνια θα μειώσουν σε 1-2 με τον Gary Hooper στο 54′, για να δώσει και πάλι «αέρα» δύο γκολ ο Raheem Sterling στο 62′. Το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφώσει ο Robert Snodgrass στο 77′ (2-3).

Με τη νίκη τους αυτή οι Reds θα συμπλήρωναν 11 σερί στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι 6 σε εκτός έδρας παιχνίδια, ισοφαρίζοντας δύο αντίστοιχα παλαιότερα ρεκόρ του Συλλόγου. Για τον Luis Suarez το γκολ του αυτό ήταν το 30ο μέσα στην ίδια χρονιά, κάτι που είχε να σημειωθεί για επιθετικό των Reds από την εποχή του Ian Rush (1987).

Να θυμίσουμε ότι μετά την αναμέτρηση του Carrow Road, έμεναν 3 παιχνίδια πρωταθλήματος με τους Κόκκινους να χρειάζονται 7 μόλις βαθμούς, για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα 2013/14 με την γνωστή κατάληξη…

Προσέλευση κοινού σε εκείνο το παιχνίδι που έγινε μεσημέρι Κυριακής, 26.857 θεατές. Διαιτητής ο Andre Marrriner.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε φάσεις και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 20/4/2014 Νίκη επί Norwich με πολλά Κόκκινα ρεκόρ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com