Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/4/2007 Νίκη επί Middlesbrough με Gerrard show (vid)

Σαν σήμερα: 18/4/2007 Νίκη επί Middlesbrough με Gerrard show (vid)

Τη νίκη επί της Middlesbrough θα πετύχουν σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez, με τον Steven Gerrard να κάνει προσωπική του υπόθεση την έκβαση του παιχνιδιού.

Οι Κόκκινοι έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Champions League, η προσοχή τους στρεφόταν φυσικά στο πρωτάθλημα, όπου ήθελαν δια μέσου της τελικής τους θέσης στην βαθμολογία, να «κλειδώσουν’ την συμμετοχή τους στους Ομίλους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την επόμενη χρονιά.

Εμπόδιο στον εγχώριο στόχο τους, εκείνο το βράδυ Τετάρτης, η γνωστή για τον βαθμό δυσκολίας που έβαζε πάντα στους Κόκκινους, η Middlesbrough. Οι φιλοξενούμενοι τίμησαν την «παράδοσή» τους απέναντι στους Κόκκινους, αλλά αυτό μόνο για το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Μεγάλος Αρχηγός Steven Gerrard, που με 2 του γκολ «καθάρισε» την υπόθεση κατάκτησης των 3 βαθμών.

Το 1-0 θα το γράψει με σουτ έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων από ασίστ του Bolo Zenden στο 58′ και το 2-0 από το σημείο του πέναλτι στο 65′, παράβαση που κέρδισε ο Peter Crouch και σημείωσε ο Graham Poll. Η νίκη των Reds θα τους φέρει στην 3η θέση, με 2 βαθμούς περισσότερους από την Arsenal.

Προσέλευση κοινού στο Anfield, 41.458 θεατές.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ του Stevie G:

Σαν σήμερα: 18/4/2007 Νίκη επί Middlesbrough με Gerrard show
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com