Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ήταν λάθος που ταξίδεψαν 3.000 Ισπανοί στο Liverpool»

«Ήταν λάθος που ταξίδεψαν 3.000 Ισπανοί στο Liverpool»

Μπορεί να έχει περάσει περίπου 1.5 μήνας από την αναμέτρηση της Liverpool με την Atletico Madrid στο Anfield, όμως τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν οι Ισπανοί πως ήταν λάθος να ταξιδέψουν περίπου 3.000 οπαδοί της Atletico στην Αγγλία.

Ναι, στο Anfield εκείνο το βράδυ βρέθηκαν περισσότεροι από 3.000 υποστηρικτές της Μαδριλένικης ομάδας, παρότι τα κρούσματα κορονοϊου στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη ήταν ήδη πολλά και η χώρα άρχιζε να τίθεται σε lockdown, ενώ και οι εγχώριες διοργανώσεις είχαν αναβληθεί.

Ήταν ένα λάθος, το οποίο κανείς δεν κατάλαβε εγκαίρως. Πρώτα ο νέος υπεύθυνος υγείας του δημοτικού συμβουλίου της πόλης της Liverpool ανέφερε πως ήταν η διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού ήταν ένα έγκλημα και τώρα έκανε το ίδιο ο δήμαρχος της Ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο Jose Luis Martinez-Almedia έκανε την συγκεκριμένη δήλωση κατά τη διάρκειας συνέντευξης του σε Ισπανικό ραδιόφωνο:

“ Εκείνη την στιγμή δεν έβγαζε νόημα να ταξιδέψουν 3.000 οπαδοί της Atletico στο Anfield. Ήταν ένα λάθος. ” Τόνισε.

“ Τώρα που κοιτάζουμε τα γεγονότα μετά από όλα όσα συμβεί φαίνεται φυσικά πως ήταν λάθος, αλλά θεωρώ πως και τότε θα έπρεπε να είχαμε ενεργήσει διαφορετικά. ”

“ Από την προηγούμενη ημέρα του παιχνιδιού, η Κυβέρνηση είχε πάρει σημαντικά μέτρα ώστε να μειώσει τις συγκεντρώσεις πολλών ατόμων. ”

Ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα είχε συμβεί, αν δεν είχαν ταξιδέψει στο Merseyside οι οπαδοί της Atletico Madrid, αλλά είναι δεδομένο πως έπαιξαν ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Οι οπαδοί της Atletico Madrid πανηγυρίζουν το τρίτο γκολ του Alvaro Morata.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com