Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tete: «Όνειρό μου να παίξω σε Liverpool, United ή Barcelona»

Tete: «Όνειρό μου να παίξω σε Liverpool, United ή Barcelona»

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Shakhtar Donetsk, Tete αποκάλυψε ποιες είναι οι 3 ομάδες των ονείρων του, στις οποίες θα ήθελε να αγωνιστεί μια ημέρα και ανάμεσα τους βρίσκεται η Liverpool, αλλά και η Manchester United.

Ο παίκτης της Ουκρανικής ομάδας έδωσε την εξής απάντηση στο Esporte Interativo, όταν ρωτήθηκε ποιες είναι οι ομάδες των ονείρων του:

“ Τρεις είναι οι ομάδες των ονείρων μου στην Ευρώπη: η Barcelona, η Manchester United και η Liverpool. Είναι γιγαντιαίοι σύλλογοι με φανταστικούς προπονητές και απίστευτο αριθμό τροπαίων. Ως παίκτης, ονειρεύομαι να κερδίζω σημαντικά τρόπαια και σε τέτοιες ομάδες, έχεις την ευκαιρία να το καταφέρεις αυτό. ”

“ Γνωρίζω πως η United και η Liverpool είναι αντίπαλες ομάδες, αλλά θα επέλεγα με σωστά κριτήρια μια από τις δύο, αν ποτέ μου δινόταν αυτή η δυνατότητα. ”

Όσο για την Premier League ανέφερε:

“ Η Premier League έχει εξωπραγματικό ανταγωνισμό. Το παιχνίδι παίζεται με σπουδαία ταχύτητα και υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες και προπονητές. ”

“ Θεωρώ πως οι παίκτες έχουν περισσότερη δημιουργική ελευθερία εκεί. Αυτή είναι η διαφορά της με τα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. ”

Ο Tete θέλει να παίξει στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com