Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius: «Δέχθηκα απειλές για την ζωή μου, είχα διάσειση στον τελικό»

Karius: «Δέχθηκα απειλές για την ζωή μου, είχα διάσειση στον τελικό»

O Loris Karius στον τελικό του Κιέβου, το τελευταίο επίσημο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε ως παίκτης της Liverpool.

Ο Loris Karius, που ανήκει ακόμα στην Liverpool παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Γερμανική, Bild και αναφέρθηκε κυρίως στον τελευταίο του αγώνα με τους Reds, δηλαδή τον τελικό του Champions League με την Real Madrid στο Κίεβο το 2018.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν δέχθηκε απειλές για την ζωή του μετά τον τελικό:

“ Ναι, υπήρξαν μερικές, αλλά δεν μπορώ να τις πάρω στα σοβαρά. Είναι από άτομα που γράφουν ανώνυμα και δεν αποκαλύπτουν καν τα πρόσωπά τους στα προφίλ τους. Δεν νομίζω πως όλοι αυτοί μπορούν να μιλήσουν, όταν περνάνε δίπλα μου. ”

“ Οι παίκτες λαμβάνουν εχθρικά μηνύματα στο ίντερνετ. Αν διαβάσεις ένα τέτοιο μήνυμα, δεν θα μπορείς να κοιμηθείς για δύο μέρες. ”

“ Είναι τρελό το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν την ανωνυμία μπορούν να απειλήσουν τους άλλους και ακόμη και να γίνουν ρατσιστές. Δεν μπορείς να τους κατηγορείς, αν αποδοκιμάσουν έναν παίκτη. Πληρώνουν και έχουν δίκαιο να μην είναι ευχαριστημένοι. Ένας επαγγελματίας πρέπει να το καταλαβαίνει αυτό. ” Είπε ο Karius.

“ Τα όρια όμως ξεπερνιόνται, αν υπάρχουν προσωπικές απειλές ή απειλές θανάτου. ”

Για τα λάθη του και αν είχε υποστεί διάσειση μετά το χτύπημα του Ramos:

“ Πιστέψτε με, έχω μάθει από αυτή την εμπειρία. ”

“ Θα έπρεπε να είχα ενεργήσει λίγο πιο επιθετικά δημοσίως για το θέμα. Είχα υποστεί διάσειση μετά το χτύπημα του Sergio Ramos, η οποία μείωσε την όρασή μου. ”

“ Όταν δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα (των εξετάσεων) δέχθηκα προσβολές. Ποτέ δεν προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει πλάκα με ένα άτομο που είναι σοβαρά τραυματισμένο στο κεφάλι. ”

“ Οι αντιδράσεις του κόσμου ξεπέρασαν τα όρια και έδειξαν ασέβεια. Δεν έγινε δίκαιη κριτική στα λάθη μου. ”

Ο Loris Karius λίγες μετά τον τελικό με την Real Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com