Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sir Kenny Dalglish για Hillsborough: «Σας σκεφτόμαστε όλους»

Sir Kenny Dalglish για Hillsborough: «Σας σκεφτόμαστε όλους»

Ο Sir Kenny Dalglish δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την τραγωδία του Hillsborough, που συνέβη πριν ακριβώς 31 χρόνια.

Ο King Kenny έγραψε στο Twitter για την σημερινή μέρα:

“ Αυτή είναι μία μέρα, κατά την οποία πρώτα απ’ όλα θυμόμαστε όλους όσους πήγαν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και δε γύρισαν ποτέ σπίτι τους. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και τις οικογένειες και τους επιζώντες, οι οποίοι μας έχουν δείξει πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτήν την μεγάλη τραγωδία. ”

“ Με το να μείνουμε ενωμένοι, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, έχουν δείξει το παράδειγμα για μας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τώρα περισσότερο από κάθε στιγμή αφού πολλές οικογένειες έχουν αντιμετωπίσουν τις δικές τους τραγωδίες. ”

“ Σήμερα, οι σκέψεις μου θα είναι με όλους όσους υπέφεραν από τις 15 Απριλίου 1989 και υποφέρουν ακόμη και σήμερα. Αυτό μπορούμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και να δούμε τη δύναμη, όπως έχουν κάνει και οικογένειες των θυμάτων και των επιζώντων του Hillsborough όλα αυτά τα χρόνια. ”

Η οικογένεια της Liverpool θυμάται το Hillsborough.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com