Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 14/4/2009 Παιχνίδι ροντέο με Chelsea χωρίς αντίκρυσμα (vid)

Σαν σήμερα: 14/4/2009 Παιχνίδι ροντέο με Chelsea χωρίς αντίκρυσμα (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα έρθουν ισόπαλοι σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με την Chelsea στο Stamford Bridge για την φάση των 8 του Champions League.

Η ομάδα του Rafa Benitez ξεκίνησε πολύ δυναμικά βάζοντας 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους Fabio Aurelio στο 19′ και Xabi Alonso στο 28′ από το σημείο του πέναλτι και να φέρνουν τη Liverpool ένα γκολ μακριά από την πρόκριση!

Ο Didier Drogba έβαλε την Chelsea ξανά στη θέση του φαβορί στο 5’1, για να έρθει ο Alex με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 2-2 στο 57′. Ο Frank Lampard έκανε το 3-2 στο 76′, όμως οι «Reds» είχαν ακόμα λίγη ζωή μέσα τους και δεν το έβαλαν κάτω.

Δύο γκολ, ένα από τον Lucas στο 81′ από ασίστ του Yossi Benayoun και ένα από τον Dirk Kuyt στο 83′ από ασίστ του Albert Riera έφεραν για άλλη μία φορά τη Liverpool σε απόσταση ενός γκολ από την πρόκριση, για να έρθει τελικά ο Frank Lampard να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 89′ και με έναν δραματικό τρόπο να αφήσει εκτός συνέχειας τη Liverpool.

Ήταν ένα all-time classic παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο τελικά βρήκε θριαμβευτές τους «Blues», οι οποίοι σε συνδυασμό με το υπέρ τους 1-3 από το πρώτο παιχνίδι στο Anfield, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με συνολικό σκορ 7-5.

Το παιχνίδι αυτό για τους Κόκκινους ήταν το 300ο τους στην Ευρώπη και το 10ο που αντιμετώπισαν τους Blues σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Προσέλευση κοινού στο Stamford Bridge, 38.286 θεατές, ανάμεσά τους και 8 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής ο Ισπανός L. Medina Cantalejo

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης εκείνης:

Σαν σήμερα: 14/4/2009 Παιχνίδι ροντέο με Chelsea χωρίς αντίκρυσμα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com