Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 14/4/2012 Στον τελικό με ανατροπή επί Everton (vid)

Σαν σήμερα: 14/4/2012 Στον τελικό με ανατροπή επί Everton (vid)

Την νίκη με ανατροπή & την πρόκριση στον 14ο τελικό της ιστορίας τους στο FA Cup, θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds, απέναντι στους «γείτονες» της Everton.

Λ;iγο πριν τη σέντρα του ημιτελικού, τιμήθηκε και από τις δύο ομάδες, η μνήμη των 96 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στο Hillsborough.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Toffees προηγήθηκαν με τον Nikica Jelavic στο 24′, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Κόκκινοι του Kenny Dalglish όμως, έχοντας συνηθίσει τους οπαδούς τους σε «καρδιακές» καταστάσεις, ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Luis Suarez στο 62′ & Andy Carroll στο 87′ από ασίστ του Craig Bellamy, έφεραν τούμπα το παιχνίδι και έδωσαν την πρόκριση στον τελικό του FA Cup του 2012.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον τερματοφύλακα των Reds Brad Jones, συμπλήρωσε την 4η εμφάνισή του με την κόκκινη φανέλα σε 4 διαφορετικές διοργανώσεις, κάτι που συνέβαινε για πρώτη φορά στην Ιστορία του Συλλόγου!

Τον Merseyside ημιτελικό στο Wembley παρακολούθησαν 87.231 από τις κερκίδες του θρυλικού αυτού γηπέδου και διαιτητής ήταν ο γνωστός Howard Webb.

Απολαύστε παρακάτω φάσεις και τα γκολ του ημιτελικού εκείνου:

Σαν σήμερα: 14/4/2012 Στον τελικό με ανατροπή επί Everton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com