Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 13/4/1991 Νίκη σε μαστάρα με Leeds & σκορ tennis! (vid)

Σαν σήμερα: 13/4/1991 Νίκη σε μαστάρα με Leeds & σκορ tennis! (vid)

Τη νίκη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την Leeds Utd στο Elland Road θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds, με το τελικό σκορ να φέρνει πιο πολύ σε tennis!

Οι Κόκκινοι με τον Ronnie Moran στον πάγκο τους μετά την παραίτηση του Kenny Dalglish, πήγαιναν να παίξουν στο Elland Road μετά από εννέα χρόνια, λόγω της απουσίας των Παγωνιών από την πρώτη κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο, οι Reds ήταν μπροστά στο σκορ με 0-4 χάρη στα γκολ των Ray Houghton στο 11′, Jan Mølby 16′ με πέναλτι, David Speedie στο 25′ και John Barnes στο 28′! Όσο κι αν δείχνει παράδοξο, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες αλλά οι Κόκκινοι ήταν απόλυτα αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με το υπέρ των Reds σκορ και όλα έδειχναν ότι θα είχαν ένα άνετο δεύτερο ημίχρονο.

Τουναντίον όμως, τα Παγώνια πεισμωμένα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσαν σε 2-4 χάρη σε γκολ των Lee Chapman στο 68′ και Carl Shutt στο 77′, βάζοντας «φωτιά» στους οπαδούς τους, που προσπάθησαν να τους ωθήσουν για την ανατροπή.

Οι Κόκκινοι όμως, δεν πτοήθηκαν και έδωσαν την χαριστική βολή με τον John Barnes στο 79′, κάνοντας το 2-5. Οι γηπεδούχοι ούτε τότε κατέβασαν ταχύτητα και με γκολ του Lee Chapman στο 81′ και στο 88′, ‘έδωσαν αξιοπρεπή εικόνα στο τελικό αποτέλεσμα.

Το τέλος του παιχνιδιού που παρακολούθησαν στο Elland Road 31.460 θεατές, βρήκε τους Reds στην 2η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal. Διαιτητής σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο K. A. Redfern.

Απολαύστε ένα πραγματικά επικό παιχνίδι το οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι με σκορ για tennis:

Σαν σήμερα: 13/4/1991 Νίκη σε μαστάρα με Leeds & σκορ tennis!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com