Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στον Kenny»

Klopp: «Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στον Kenny»

Ο θρύλος της Liverpool, Sir Kenny Dalglish διαγνώστηκε με κορονοϊό την Παρασκευή και ο Jürgen Klopp του έστειλε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, τις καλύτερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Ο Γερμανός προπονητής είπε τα εξής για τον Kenny:

“ Ήταν ένα πραγματικό σοκ για εμένα όταν το πρωτοάκουσα πριν από τρεις μέρες. Τα παιδιά το έστειλαν ως μήνυμα στο γκρουπ μας στο WhatsApp και όλοι ήταν σε φάση, ουάου. ”

“ Αυτό που νιώθεις εκείνη τη στιγμή είναι πολύ διαφορετικό, γιατί γνωρίζεις αυτόν που έχει τον ιό, σε σχέση με όταν δεν τον γνωρίζεις. Σκέφτεσαι πως το έχει ένας από εμάς και αυτό είναι πραγματικά τρελό. ”

“ Όλοι γνωρίζουμε τι προβλήματα προκαλεί αυτή η φρικτή ασθένεια στον κόσμο. Αυτή όμως ήταν η πρώτη φορά που οι περισσότεροι από εμάς είχαν προσωπική επαφή με έναν που μολύνθηκε. ”

“ Είχα την ευκαιρία να στείλω αμέσως μήνυμα σε μια από τις κόρες του και μιλήσαμε για το θέμα. Δεν ήταν ακριβώς χαλαρή, αλλά ήταν καλά και μου είπε πως ήταν (ο Kenny) καλά. Μετά από δύο μέρες μάθαμε πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτά είναι καλά νέα, πολύ καλά νέα και ελπίζω να τα πηγαίνει και τώρα καλά. ”

“ Όλοι γνωρίζουμε τον Kenny και τον αγαπάμε. Του στέλνουμε τις σκέψεις μας και τις ευχές μας, αλλά είναι ήδη καλύτερα και αυτό είναι πολύ καλό. ”

Ο Sir Kenny Dalglish είναι καλύτερα στην υγεία του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com