Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η PL δεν πρέπει να ξεκινήσει αν δεν κάνουν όλοι οι παίκτες το τεστ»

«Η PL δεν πρέπει να ξεκινήσει αν δεν κάνουν όλοι οι παίκτες το τεστ»

Η Premier League θα πρέπει να επανεξεκινήσει μόνο όταν κάνουν το τεστ του κορονοϊού όλοι οι ποδοσφαριστές των 20 ομάδων, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Ένωσης Προπονητών του Πρωταθλήματος (LMA), Richard Bevan ο οποίος μίλησε σήμερα για το θέμα στο BBC.

Το πρόβλημα πως αυτό θα αργήσει πολύ να συμβεί, αφού τα τεστ θα είναι πρώτα διαθέσιμα για τους εργαζόμενους του NHS και τις οικογένειές τους, καθώς και τους ασθενείς.

Ο στόχος της Αγγλικής κυβέρνησης είναι να μπορέσει μέσα στον Απρίλιο να φτάσει τα 100.000 την μέρα. Μέχρι τις 7 Απριλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο είχαν γίνει συνολικά 218.500 τεστ και αυτός ο αριθμός έχει πλέον αυξηθεί, αλλά ο στόχος των 100.000 την μέρα ακόμα απέχει.

Ο Richard Bevan είπε τα εξής για το BBC, όταν ρωτήθηκε αν θα χρειαστούν τεστ για όλους τους παίκτες:

“ Όταν αυτό συμβεί, θα σημαίνει πως το άθλημα μπορεί να συνεχιστεί. ”

Για το πλάνο της EFL να ολοκληρωθεί η σεζόν σε 56 μέρες:

“ Είναι πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να έχει την υποστήριξη των παικτών και των προπονητών, για να συμβεί αυτό και αυτό δεν θα το έχει αν δεν τους μιλάει. Δεν πρόκειται να δουλέψεις σωστά μαζί του, αν απλά στέλνεις μια επιστολή χωρίς να πάρεις την γνώμη τους ή την συμβουλή τους. ”

“ Θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη θέληση από όλους, για να συμβεί αυτό γιατί θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 εβδομάδες προπονήσεων μέχρι να επιστρέψουν στα γήπεδα οι ομάδες. ” Είπε ο Bevan.

“ Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πως μπορεί να προστατέψει την υγεία του και όχι να επιστρέψουμε στα γήπεδα χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι οι παίκτες. ”

Για την Bundesliga που θα επιστρέψει τον Μάιο και την σημασία των τεστ:

“ Δεν θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα όσο αφορά την επιστροφή μας στα γήπεδα μέχρι το τέλος του Απριλίου. ”

“ Στην Γερμανία γίνονται συζητήσεις για επιστροφή τον Μάιο και αυτό είναι αποτέλεσμα μεγάλης και καθαρής σκέψης από την Κυβέρνηση, γιατί γίνονται 50.000 τεστ την ημέρα. ”

“ Σε αυτή τη χώρα κάνουμε 10.000 την μέρα, αν και η Κυβέρνηση στοχεύει να κάνει 100.000 μέχρι τέλους του μήνα. ”

“ Οι προπονητές μας δεν θέλουν να επιστρέψουν στα γήπεδα αν δεν έχουν γίνει τεστ σε όλους τους παίκτες. Παράλληλα όμως, θα πρέπει η Κυβέρνηση να διαβεβαιώσει πως αυτό είναι εφικτό, γιατί τα τεστ θα πρέπει πρώτα να γίνουν διαθέσιμα. ”

“ Φυσικά προηγούνται οι ασθενείς, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί και οι οικογένειές τους. ” Ολοκλήρωσε ο  Bevan.

Προτεραιότητα η ασφάλεια για τους προπονητές της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com