Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και είμαι πολύ χαρούμενος»

Adrian: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο Adrian μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και έδωσε με τον δικό του τρόπο τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρούν από την Liverpool το καλοκαίρι, δηλώνοντας πως είναι πολύ χαρούμενος που πήρε την απόφαση να έρθει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ο έμπειρος Ισπανός μίλησε για την απόφαση του να υπογράψει στην Liverpool τον Αύγουστο:

“ Ο σύλλογος αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες μου. Πιστεύω πως πήρα την τέλεια απόφαση την τέλεια στιγμή να έρθω εδώ, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Έκανα υπομονή το καλοκαίρι και βρέθηκα εδώ. ”

Για την προσαρμογή του στους Reds:

“ Ήταν πολύ εύκολο να προσαρμοστώ στις συνήθειες που έχει η ομάδα εκτός γηπέδου, γιατί έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να βλέπει τα μεγάλα ονόματα, αλλά όλοι δουλεύουν σκληρά και κανείς δεν νιώθει πως είναι πιο σπουδαίος από τον άλλον. Αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό πράγμα στα αποδυτήρια. ”

Πως είναι να είσαι τερμαροφύλακας:

“ Ανυπομονώ για την κάθε μέρα. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και όλα όσα κάνει ένας τερματοφύλακας. Για να είσαι τερμαροφύλακας θα πρέπει να σου αρέσει να βρίσκεσαι στην εστία, να πέφτεις, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες. Δεν έχει σημασία αν βρέχει ή αν έχει αέρα. ” Απάντησε ο Adrian.

“ Μερικές φορές ο καιρός σε βοηθάει περισσότερο από κάποιες άλλες, αλλά δεν έχει σημασία ο καιρός. Πρέπει να απολαμβάνεις την δουλειά που κάνεις. ”

“ Θεωρώ πως είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου γιατί κάνουμε κάτι που αγαπάμε. Εγώ ανυπομονώ για τις προπονήσεις και για τους αγώνες. ”

Ο Adrian πανηγυρίζει στο 5-2 επί της Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com