Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/4/1979 Νίκη επί Arsenal στον δρόμο για τον τίτλο (vid)

Σαν σήμερα: 7/4/1979 Νίκη επί Arsenal στον δρόμο για τον τίτλο (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα κερδίσουν την Arsenal στο Anfield για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα για τον τίτλο.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έληξε «στείρο» για τις δύο ομάδες, με τους Κόκκινους να θέλουν να εξαλείψουν τις δυσάρεστες εντυπώσεις από τον πρόσφατο αποκλεισμό τους στον ημιτελικό του F.A. Cup.

Στο δεύτερο μέρος οι Reds πήραν φόρα και με τους Jimmy Case στο 49′, Kenny Dalglish στο 73′, Terry McDermott στο 88′, επιβλήθηκαν των Κανονιέρηδων, κρατώντας το μηδέν στην άμυνά τους για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Μάλιστα, θα προσθέσουν άλλα δύο παιχνίδια στη σειρά, χωρίς να δώσουν χαρά στους αντίπαλους επιθετικούς.

Το τέλος του παιχνιδιού, θα βρει τους Κόκκινους να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα για το στέμμα του πρωταθλητή, δύο βαθμούς μακρυά από την δεύτερη West Bromwich Albion.

Στο παιχνίδι με τους Gunners, ο Phil Thompson θα οδηγήσει τους Reds στον αγωνιστικό χω΄ρο για πρώτη φορά στην καριέρα του ως αρχηγός τους.

Το παιχνίδι στο Anfield, το Σαββατιάτικο εκείνο απόγευμα θα το παρακολουθούσαν 47.297 θεατές και διαιτητής ήταν ο K. W. Baker.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φάσεις και γκολ από το παιχνίδι:

Σαν σήμερα: 7/4/1979 Νίκη επί Arsenal στον δρόμο για τον τίτλο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com