Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson θυμάται το παιχνίδι που αγωνίστηκε ως δεκάρι

Ο Henderson θυμάται το παιχνίδι που αγωνίστηκε ως δεκάρι

Στο Pure Football Podcast (το οποίο είχε ηχογραφηθεί πριν αρκετό καιρό) με τον Guillem Balague μίλησε ο Jordan Henderson και θυμήθηκε τον μοναδικό αγώνα που έπαιξε ως δεκάρι με την Liverpool.

Ήταν ο τελευταίος αγώνας για το 2012 με αντίπαλο την QPR στο Loftus Road. Ο μετέπειτα αρχηγός ταλαιπωρούταν από μια ίωση το προηγούμενο βράδυ, την οποία είχε κολλήσει και ο Brendan Rodgers, παραμένοντας σπίτι και μακριά από την ομάδα του.

Το κενό του Brendan Rodgers στον πάγκο των Reds κάλυψε ο Colin Pascoe και παρέταξε την Liverpool με σχηματισμό 4-2-3-1. Για τις δύο θέσεις του κέντρου επέλεξε τους Steven Gerrard και Joe Allen, με τον Jordan Henderson να αγωνίζεται σε έναν πιο προωθημένο ρόλο και ως δεκάρι, αντικαθιστώνοντας τον Suso.

Η Κόκκινη επίθεση αποτελούνταν από τους Raheem Sterling, Stewart Dowing και Luis Suarez, ο οποίος βρέθηκε σε καταπληκτική βραδιά και οδήγησε τους Reds στο διπλό με δύο δικά του γκολ (ο Hendo του μοίρασε ασίστ), ενώ ένα σημείωσε και ο Daniel Agger.

Ο Jordan Henderson, θυμήθηκε το συγκεκριμένο ματς και ανέφερε στο Podcast:

“ Συνήθιζα να παίζω σε αυτή τη θέση με την Sunderland. Σε εκείνο το παιχνίδι ήμουν το δεκάρι πίσω από τον Suarez και πραγματικά το λάτρεψα, το λάτρεψα. ”

“ Ήμουν άρρωστος και βγήκα μετά από 70, 75 λεπτά γιατί είχα περάσει με ίωση την προηγούμενη νύχτα. Νομίζω πως και ο Brendan την είχε και δεν ήταν στο παιχνίδι. Έπρεπε να πάει σπίτι. ”

“ Έπαιξα 70 με 75 λεπτά και μετά τον αγώνα μας έστειλε μήνυμα, λέγοντας μου πως ίσως με βοήθησε ίωση γιατί δεν έτρεχα από δω κι από κει κι εμένα στη θέση μου. ”

“ Έπαιζα σε διαφορετικές θέσεις με τον Brendan, ειδικότερα κατά τον πρώτο μου καιρό στην ομάδα. Είχα παίξει στα αριστερά, πιο οπισθοχωρημένος, αλλά περισσότερο ως 8αρι. Οπότε ναι, έπαιξα σε διάφορες θέσεις. ” Είπε ο Henderson.

“ Τις απόλαυσα όλες, αλλά περισσότερο εκείνη πίσω από τον επιθετικό, την λάτρεψα. Τότε ήταν που βγήκε το παιδί από μέσα μου και ενθουσιάστηκα. ”

Οι Reds είχαν περάσει με 0-3 από το Loftus Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com