Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk για το μάθημα Yoga και τις προπονήσεις από το σπίτι

Ο van Dijk για το μάθημα Yoga και τις προπονήσεις από το σπίτι

Ο Virgil van Dijk εκτός από το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο της ομάδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, μίλησε και για τις προπονήσεις από το σπίτι που κάνουν οι Reds μέσω του Zoom, αλλά και το μάθημα Yoga.

Ας δούμε αναλυτικά τι είπε ο Virgil για την δουλειά από το σπίτι που κάνουν οι Reds:

“ Το τεχνικό επιτελείο προσπάθησε να φτιάξει μερικά προγράμματα προπόνησης, τα οποία μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί μέσω βιντεοκλήσης και εγώ το βρίσκω καλή ιδέα, γιατί θα βρεθούμε ξανά όλοι μαζί και θα δει ξανά ο ένας τον άλλον. Εκτός από αυτό, κάνουμε τρέξιμο και προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε και κάτι. ”

“ Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κάνουμε μια πιο δύσκολη προπόνηση, για να γυμνάσουμε όπως πρέπει το σώμα μας, γιατί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αν δεν κάνεις τίποτα για κάποιο καιρό. Πρέπει να φερθείς έξυπνα και να κάνεις τα σωστά πράγματα, ώστε να είσαι έτοιμος όταν ξεκινήσουμε ξανά. ”

“ Η Yoga είχα πλάκα, για να πω την αλήθεια. Ήταν μια καλή άσκηση και θα την κάνουμε συχνότερα πλέον. Θα κάνουμε περισσότερες φορές Yoga, οπότε θα επωφεληθώ από αυτό! ”

“ Ήταν πολύ ωραίο που είδαμε ξανά ο ένας τον άλλον. Μας μίλησε και ο προπονητής και εμείς ακούσαμε τι είχε να μας πει. ”

“ Τέτοια πράγματα βοηθούν μέσα σε όλη την αβεβαιότητα που βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Πάντως και οι δύο προπονήσεις μας βοήθησαν. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Το Melwood παραμένει κλειστό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com