Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Willian: «Το μυστικό της Liverpool είναι η συνοχή»

Willian: «Το μυστικό της Liverpool είναι η συνοχή»

James Milner vs Willian σε αγώνα της σεζόν 2018-19.

Ο μέσος της Chelsea, Willian μίλησε στο Βραζιλιάνικο ESPN και συνέκρινε τους Μπλε του Λονδίνου με τους Reds, τονίζοντας πως το μυστικό της επιτυχίας για την Liverpool είναι η συνοχή και το γεγονός, πως ο Jürgen Klopp δουλεύει στον σύλλογο εδώ και 5.5 χρόνια.

Για τους Reds αναλυτικά είπε:

“ Πιστεύω πως το μυστικό της Liverpool είναι η συνοχή. Ο προπονητής είναι στην ομάδα για πέντε χρόνια. Όταν έχεις συνοχή, μπορείς να κερδίσεις και τίτλους. ”

“ Έχουν πάρει συνεχόμενες σημαντικές νίκες, κάτι που δείχνει την νοοτροπία της ομάδας. Χρειάζεσαι χρόνο για να τα φτιάξεις όλα σε μια ομάδα και η Liverpool έχει τον ίδιο προπονητή και την ίδια φιλοσοφία για πολύ καιρό. ”

“ Η ομάδα τους είναι η ίδια. Η βάση της ομάδας τους είναι η ίδια και μόνο δύο παίκτες έχουν αλλάξει. Στην Manchester City συμβαίνει το ίδιο γιατί ο Guardiola είναι εκεί για πολύ καιρό και έχει την ίδια φιλοσοφία. ”

Για την Chelsea:

“ Η Chelsea έχει αλλάξει αρκετά. Στα επτά χρόνια έχω πέντε διαφορετικούς προπονητές και διαφορετικές φιλοσοφίες. ”

“ Έχουμε όμως κερδίσει και τίτλους γιατί η Chelsea το έκανε πάντα αυτό. Η ομάδα πάντα συνήθιζε να κερδίζει τίτλους. Θεωρώ πως κάθε ομάδα έχει το δικό της προφίλ. ” Είπε ο Willian.

Το FIFA Club World Cup ήταν ο τελευταίος τίτλος της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com