Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 31/3/2007 Το τέλειο hat trick του Peter Crouch (vid)

Σαν σήμερα: 31/3/2007 Το τέλειο hat trick του Peter Crouch (vid)

Το τέλειο hat trick (γκολ με κεφαλιά, με δεξί & αριστερό πόδι) θα πετύχαινε σαν σήμερα ο Peter Crouch, στον θρίαμβο των Reds του Rafa Benitez με αντίπαλο την Arsenal στο Anfield, για το πρωτάθλημα.

Οι Κόκκινοι θα πιάσουν εξαιρετική απόδοση εκείνο το απόγευμα και δεν θα αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους Κανονιέρηδες, παίρνοντας και μία μορφής εκδίκηση για τους αποκλεισμούς τους σε League Cup & F.A. Cup.

Οι Reds θα προηγηθούν με δεξί σουτ του Peter Crouch από ασίστ του Alvaro Arbeloa στο 4′, για να κάνει το 2-0 ο ίδιος με κεφαλιά από σέντρα του Fabio Aurelio, στο 35′.

Στο δεύτερο μέρος ο Danile Agger θα κάνει με κεφαλιά από σέντρα του Fabio Aurelio, στο 60′ το 3-0, για να μειώσουν οι Κανονιέρηδες με τον William Gallas στο 73′.

Το τέλειο του hat trick θα συμπληρώσει ο Peter Crouch στο 82′, όταν κοντρόλαρε την μπάλα με το δεξί του πόδι και ανάμεσα από δύο αμυντικούς σούταρε με το αριστερό, στέλνοντας την στα δίχτυα του Jens Lehmann.

Αυτό το παιχνίδι ήταν το 200ο του John Arne Riise με την Κόκκινη φανέλα, ενώ ήταν και το 1ο υπό το νέο  ιδιοκτησιακό καθεστώς των Hicks & Gillette.

Στο Anfield βρέθηκαν 43.958 θεατές, ανάμεσά τους και 4 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool με εισιτήρια στην Anfield Road Stand. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Steve Bennett.

Απολαύστε παρακάτω τη νίκη των Reds & το hat trick του Peter Crouch:

Σαν σήμερα: 31/3/2007 Το τέλειο hat trick του Peter Crouch
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com