Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 31/3/1996 Πρόκριση επί Aston Villa με «God» Fowler (vid)

Σαν σήμερα: 31/3/1996 Πρόκριση επί Aston Villa με «God» Fowler (vid)

Την πρόκριση στον Τελικό του F.A. Cup θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans με αντίπαλο την Aston Villa στο Old Trafford και τον «God» Robbie Fowler πρωταγωνιστή.

Οι Κόκκινοι, που εκείνη την μέρα φορούσαν την εκτός έδρας εμφάνισή τους, θα προηγηθούν νωρίς με κεφαλιά του Robbie Fowler στο 16′. Οι Reds έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με υπεύθυνη την βιασύνη τους να τελειώσουν τις φάσεις σε κάποιες περιπτώσεις ή την ατυχία τους. Από την άλλη, οι τυπικά γηπεδούχοι, βρήκαν μπροστά τους, ένα πολύ καλό David James, σε όσες περιπτώσεις είχαν προσπάθειες με αξιώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το κάθετο δοκάρι του Mark Bosnich σταμάτησε τον John Barnes από να μπει στο δελτίο των σκόρερς. Στο 86′ όμως ο «God» Robbie Fowler έγραψε το 2-0 με αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή του Mark Bosnich, για να κλείσει το σκορ ο Jason McAteer με αριστερό (!) σουτ μέσα από την περιοχή των Villans στο 90′.

Για τον Robbie Fowler αυτό ήταν 7ο συνεχόμενο παιχνίδι στη διοργάνωση, που θα έβρισκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και 16 συνολικά γκολ στα 14 τελευταία παιχνίδια του με την Κόκκινη φανέλα, σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα εισιτήρια που κόπηκαν στο Old Trafford ήταν 39.072 και διαιτητής ήταν ο Paul Durkin.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φάσεις και γκολ από τον ημιτελικό του 1996:

Σαν σήμερα: 31/3/1996 Πρόκριση επί Aston Villa με «God» Fowler
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com