Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αξιοποιήσουμε την έννοια του YNWA»

Henderson: «Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αξιοποιήσουμε την έννοια του YNWA»

To YNWA στην πράξη από τον Jordan Henderson.

Μετά τον Jürgen Klopp, μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που περνάει ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και στην διακοπή του ποδόσφαιρο, το οποίο και λείπει σε παίκτες και οπαδούς.

Για την πανδημία του κορονοϊού ο Hendo είπε:

“ Είναι ένα διαφορετικό τεστ για όλους μας. Οι πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου ήταν οι τραυματισμοί, αλλά για εμένα αυτό (κορονοϊός) είναι το πιο δύσκολο που έχω να αντιμετωπίσω εγώ ως άνθρωπος. Είναι μια διαφορετική πρόκληση. ”

Πως περνάει την καραντίνα του:

“ Ο χρόνος που έχω καταφέρει να περάσω με την οικογένειά μου τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν κάτι που ποτέ δεν είχα. Προσπαθώ να αποκομίσω τα θετικά από όλο αυτό. ”

“ Πραγματικά απολαμβάνω να είμαι με τα παιδιά κάθε μέρα και να τα βοηθώ με την δουλειά που έχουν για το σχολείο, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν το κάνω. Προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ και το απολαμβάνω. ”

“ Γνωρίζω πως αυτή η κατάσταση για κρατήσει για αρκετό καιρό, αλλά προσπαθώ να μένω αισιόδοξος και να το απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ γιατί δεν είχαν τον χρόνο, ώστε να είμαι με τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. ”

Αν του λείπει το ποδόσφαιρο:

“ Μας λείπει το ποδόσφαιρο. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο, όπως όλοι μας. Θέλεις να προπονείσαι καθημερινά και να παίζεις ποδόσφαιρο, οπότε είναι δύσκολο να το σταματήσεις ξαφνικά αυτό. ”

“ Καταλαβαίνω όμως πως την ίδια στιγμή υπάρχει κόσμος που πονάει και υποφέρει. Οι σκέψεις μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. ”

“ Το ποδόσφαιρο είναι τόσο ασήμαντο μπροστά στην υπάρχουσα κατάσταση. Πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθούν τα πράγματα και τότε θα αρχίσουμε να μιλάμε ξανά για ποδόσφαιρο. ”

Ποια συμβουλή δίνει στον κόσμο:

“ Να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Είναι η καλύτερη ευκαιρία, για να χρησιμοποιήσουμε την έννοια του τραγουδιού που τραγουδάμε σε κάθε παιχνίδι, το You’ll Never Walk Alone. Είδα στα social media ένα βίντεο με τους νοσοκόμους να το τραγουδάνε. Τέτοιες κινήσεις είναι πολύ σημαντικές. ”

“ Σε αυτή τη στιγμή δεν αρκούν μόνο τα λόγια. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ως άνθρωποι. ”

“ Πρέπει να ακούσουμε τις αρχές, να κάνουμε αυτό που μπορούμε και να ελπίσουμε πως αυτό θα φύγει σύντομα ή γρήγορα, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να δούμε τι θα μας επιφυλάσσει το μέλλον. ” Ολοκλήρωσε ο Henderson.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com