Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Καλύτερος παίκτης της σεζόν ο Mane»

Carragher: «Καλύτερος παίκτης της σεζόν ο Mane»

Αυτά τα λίγα είχε να πει ο Jamie Carragher μετά την ήττα της Liverpool από τη Fulham.

Η Premier League θα αργήσει να επιστρέψει αφού έχει διακοπεί τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου και ο Jamie Carragher επέλεξε την δική του καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν ή καλύτερα των 29 αγωνιστικών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Reds για την καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν συγκεκριμένα επέλεξε τους: Dean Henderson, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Mohamed Salah, Sadio Mane και Sergio Aguero.

Όσο αφορά τον καλύτερο παίκτη της τρέχουσας σεζόν πρόσθεσε:

“ Ίσως να περάσουν πολλοί μήνες μέχρι να απονεμηθεί το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν, αλλά ο Mane το αξίζει. Το πρόβλημα της Liverpool είναι πως έχει πολλούς εξαιρετικούς παίκτες και κανείς δεν ξεχωρίζει. ”

“ Το φαβορί μου είναι ο Mane γιατί είχε μόνο μια εβδομάδα ξεκούρασης το καλοκαίρι και βρέθηκε στον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Norwich, ενώ είχε μόλις επιστρέψει στις προπονήσεις. ”

“ Σκόραρε νικητήρια γκολ σε κρίσιμα παιχνίδια στην αρχή της σεζόν και στους αγώνες πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Ήταν καταπληκτικός φέτος. ”

Ο Sadio Mane είναι το φαβορί για το φετινό βραβείο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com