Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Αγαπημένος μου παίκτης ο Zidane, πιο δύσκολος αντίπαλος ο Guardado»

Wijnaldum: «Αγαπημένος μου παίκτης ο Zidane, πιο δύσκολος αντίπαλος ο Guardado»

Την Παρασκευή ήρθε η σειρά του Gini Wijnaldum να συμμετάσχει σε Q&A μέσω Instagram και κατά την διάρκειά του, ο μέσος της ομάδας μας αποκάλυψε τον αγαπημένο του παίκτη, καθώς και τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει στην μέχρι τώρα καριέρα.

Αποκάλυψε ότι αγαπημένος του παίκτης είναι ο Zidane, όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε το νούμερο 5:

“ Το νούμερο 5 είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό για εμένα. Ήταν το τυχερό μου νούμερο όταν ήμουν νέος, αλλά ήταν επίσης και το νούμερο του αγαπημένου παίκτη, Zinedine Zidane. Εκείνος φόραγε το νούμερο πέντε όταν έπαιζε. ”

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξεκινήσω την καριέρα μου με το νούμερο πέντε. Από τότε φόρεσα το συγκεκριμένο νούμερο στην Newcastle και το πήρα όταν ήρθα στην Liverpool. Η ομάδα βασικά κράτησε το νούμερο πέντε για εμένα και ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

Όσο για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που είχε μέχρι στιγμής είπε:

“ Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει είναι ο Andres Guardado. Τον αντιμετώπισα σε ένα παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στο Μεξικό. Ήταν ο προσωπικός μου αντίπαλος εκείνη τη μέρα. ”

“ Έκανε πολύ ζέστη εκείνη την μέρα και εκείνος έτρεχε συνεχώς. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα και εκτός αυτού, είναι και πολύ καλός παίκτης. ”

“ Ήταν πολύ καλός με την μπάλα και ήταν μια πρόκληση για εμένα να τον σταματήσω. Έκανε αρκετή ζέστη και ήταν πιο δύσκολο από ότι συνήθως. Τελικά εμείς κερδίσαμε το παιχνίδι. ” Ολοκλήρωσε ο Wijnaldum.

Gini Wijnaldum και Andres Guardado στη νίκη της Ολλανδίας με 2-1 επί του Μεξικού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com