Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool δεν θεωρεί πως ο Sancho αξίζει 120 εκ. »

«Η Liverpool δεν θεωρεί πως ο Sancho αξίζει 120 εκ. »

Τα 20 του χρόνια κλείνει σήμερα ο ταλαντούχος, Jadon Sancho και είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει από την Borussia Dortmund το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι η Liverpool ο επόμενος προορισμός της καριέρας του, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως δεν αξίζει τα 120 εκατομμύρια, με τα οποία τον κοστολογεί η ομάδα του, σύμφωνα με τον James Pearce.

Ο παίκτης αρέσει στους Reds και παρακολουθούν την εξέλιξή του, αλλά θεωρούν πως δεν έχει φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο για την ώρα, αν και έχει τις προοπτικές να το κάνει στο μέλλον.

Ο James Pearce τονίζει επίσης πως ο Jürgen Klopp θέλει να χτίσει και το μέλλον των Πρωταθλητών Κόσμου γύρω από τον Mo Salah και δεν έχει σκοπό να του βάλει πωλητήριο, όμως έχει αναφερθεί σε μερικά δημοσιεύματα.

Ο Γερμανός προπονητής πιστεύει πως η επιθετική του τριάδα λειτουργεί και συνεργάζεται πολύ καλά, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να διασπαστεί.

Η άφιξη του Jadon Sancho στο Anfield θεωρείται και είναι πολύ δύσκολη, αφού και οι οικονομικές απαιτήσεις της Borussia Dortmund κρίνονται υπέρογκες, αλλά και δεν είναι σίγουρο πως θα έχει θέση βασικού στην ενδεκάδα των Reds, αν τελικά μετακινηθεί στους πρωτοπόρους της Premier League.

Ο Jadon Sancho έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com