Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Petit: «Έχει κάτι ξεχωριστό η Liverpool»

Petit: «Έχει κάτι ξεχωριστό η Liverpool»

Ο Emmanuel Petit ήταν μέλος της Arsenal από το 1997 μέχρι το 2000 και κλήθηκε να συγκρίνει την ομάδα του Arsene Wenger που κατέκτησε αήττητη την Premier League το 2004 με την φετινή Liverpool, η οποία βρίσκεται στο +25 μετά από 29 αγωνιστικές και έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τους Invicibles.

Ο παλαίμαχος Γάλλος μέσος έδωσε την εξής απάντηση στην Mirror όταν του έγινε η σχετική ερώτηση:

“ Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους πρώην συμπαίκτες μου, αλλά βλέπω τι κάνει η Liverpool τα δύο τελευταία χρόνια. ”

“ Ο κόσμος την παρακολουθεί τώρα επειδή κατάκτησε το Champions League πέρυσι, η πραγματικότητα είναι πως βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. ”

“ Αυτό που κάνει είναι καταπληκτικό. Είναι σπάνιο να βλέπεις μια ομάδα να κερδίζει τόσα πολλά παιχνίδια και να κυριαρχεί συνεχώς κόντρα στους αντιπάλους της. ”

“ Και οι δύο ομάδες είναι σπουδαίες και θα μείνουν στην ιστορία, αλλά για εμένα η Liverpool έχει κάτι το ξεχωριστό. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι νιώθω όταν βλέπω την Liverpool αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θυμάμαι να σκεφτόμουν το ίδιο όταν έβλεπα τους Invincibles. ” Είπε ο Petit.

“ Με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από τους Invicibles της Arsenal. Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί της Arsenal δεν θα είναι χαρούμενοι με αυτό, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής. Έχουν (Liverpool) κίνητρο, ένταση, ταλέντο. Κάτι είναι διαφορετικό με εκείνους. ”

Η Liverpool έχει ξεπεράσει τις νίκες των Invincibles.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com